Zivotna zelja?

Zivotna zelja,da dozivim sve moguce shto zelim,da se preselim u BG da loodujem sa drushtvom,da odem u SKC i tamo upoznam Sky Wiklera..
Da uradim neshto od zivota....i naravno da u duuuuuuuuubokoj starosti kuckam postove na forumu krstarica:mrgreen:

To znaci da ljudi ne jedu nishta zivotinjskog porekla vec samo biljke i to one lako uzgajive.Veruj mi prehrana ovih ljudi mnogo je raznovrsnija nego nasha i moram priznati ukusnija i zdravija....:)

Znachi Vegeterijanac....jel,da?

Ostajem pri svom prvom postu.....al nije mi jasno zashto da odete i nikad se ne vratite....
Ja bih volela da odem da posetim razne zemlje,ali da se vratim uSrbiji...brate najbolji smo....:cool:

da zawrshim shkolu,wishu,nadjem neki pristojan posao wezan za swoju struku,osnujem porodicu sa nekim koga wolim,i narawno da nastawim da ziwim u srbiji koja ce se nadam se u buducnosti razwijati i ici ka boljem kako ne bi bili prinudjeni da bezimo u inostranstwo..

ne razumem shto ljudi toliko mrze Srbiju..da jedwa chekaju da pobegnu..ako volish da ucis,zawrsis skole,faxove i u Srbijimozesh biti uspeshan..npr.sportisti,ministri......

E pa ja volim da učim, ali ne volim da učim u Srbiji :roll:
Jednostavno, želim da odem, probam vidim, pa ako je baš toliko gore nego ovde (a sigurno nije), možda bih se i vratila...

Da upisem gimnaziju,kasnije idem na Matematicki,nadjem dobar posao,nadjem ljubav za ceo zivot,s nim osnujem porodicu,a pod stare dane da ne osecam bolove.
Ih,divota:lol:

Zar ti to ne zvuci malo dosadno?? To je stereotipan nacin zivota,puno dosadan i uopste besmislen,kada pocne da te ubija monotonija svakog dana, covek izgubi zelju za zivotom i polako pocinje da vene i pada u depresiju!! Ja nikada ne bih zeleo takav nacin zivota!!

Back