Enchanted
Veoma poznat
- Poruka
- 11.094
Хоћемо још!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хоћемо још!
Ziveo Krstan!
G. Kovjeniću je hitno potrebna stručna pomoć, to je svima vidljivo.Doživeo je ličnu tragediju, ali ga to ne kvalifikuje da vređa koga stigne i daje političke analize.
A po cemu su kvalifikovani ostali clanovi foruma... A vredjaju tri puta vise od njega...
Čovek vređa mrtve i vređa udovice, a smatra se velikim srbinom i hrišćaninom. Čovek je samo psihički oboleo.
Sto dirate coveka... Bolji je milion puta od onog idibabadede i njemu slicnih...
Sto dirate coveka... Bolji je milion puta od onog idibabadede i njemu slicnih...
Само ти "тапкај"...
Мени једино што пада на памет је да тако реагујеш због реченице: "...јер усташки зликовци не смеју да остану некажњени и њихове жртве заборављене ! "![]()
http://klub.bgdcafe.com/view_topic.php?id=4879&strana=2Хоћемо још!
jaooooooo.. "bre" ..pogledaj u koliko si sati(04:26 ) napisao ovaj post..ja bre.."drugu rundu" odradio..![]()
..
Гласно сам тада самоме себи скресао у браду
„Крстане, најебо си... Они који спомињу муда кад ли – тад ли заглибиће ти до јаја !“
Zbog ove citirane rečenice iz trećeg posta MirisavaM na ovoj temi, Nesha je meni dodelio C1. Post je kao što vidim obrisan i tako....Hvala onom genijalnom forumašu(forumašici) koji je moj post prijavio moderatoru....
Njemu(njoj), a slutim ko je, poručujem, da ova nakaradna rečenica nije moja nego upravo ovog nesrećnika Krstana, čije sam "mudre" reči u obrisanom postu prokomentarisala kao antologijske.
A bukvalista ovde ima, majko mila, na kamare.....![]()