Guru 42
Veoma poznat
- Poruka
- 13.322
.. baš lepa papiga!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wow fibi i ova i cvetak i takmicarska su stvarno jako dobre. jesu li nevidjena ostrina i ove divne boje rezultat nove opreme ili obrade? ne umanjujem ovim pitanjem tvoju umesnost, jer su ti i ranije fotke bile bas dobre, ali sad su tehnicki jos bolje.
Boje su mnogo bolje na ovom novom, a mislim da je najveca caka u zumu koji mi mnogo olaksava fotkanje.Aparat je u pitanju AlalBoje su mnogo bolje na ovom novom, a mislim da je najveca caka u zumu koji mi mnogo olaksava fotkanje.
Uporedi npr. ove dve slike, a slikane su sa istog mesta ali razlicitim aparatima.
Ova prva je fotkana sa starim a druga sa novim aparatom.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4900162&postcount=59
.. mene me se owa wiše swidža!![]()

Ovakve krave kao na ovoj slici mislim da sam videla na Kosovu i Metohiji.Meni ovo tvoje i ne lici na krave. Ovo kao da su neki bivoli, a ja kao znam kako izgledaju bivoliMoja baba u selu je imala mnogo lepse krave i vece. Jednu sarenu, braon bele boje, Sarulju. I jednu braon, Cetulju.
Ovakve krave kao na ovoj slici mislim da sam videla na Kosovu i Metohiji.

Jel se modelsica salila???
Branaaa . Mislim da te plavooki d. ne razume. To jest da ne razume sta nije u redu.
Brano ne ljuti se ni ti ni ostali, plavooki decak je stvarno decak od nepunih 12 godina.Mislim da ovo dete treba da podstaknemo da bude dobar fotograf! Eeeej, 11 godinica malenih, 5 razred o.s.!!!..sabije pet hiljada poruka, postova, i nista....cist spamer.
Brano ne ljuti se ni ti ni ostali, plavooki decak je stvarno decak od nepunih 12 godina.Mislim da ovo dete treba da podstaknemo da bude dobar fotograf! Eeeej, 11 godinica malenih, 5 razred o.s.!!!Ljubi ga teta Goscica tako pametnog!
![]()