Zivotinje-Animals

.. baš lepa papiga!!
286737-1.gif

wow fibi i ova i cvetak i takmicarska su stvarno jako dobre. jesu li nevidjena ostrina i ove divne boje rezultat nove opreme ili obrade? ne umanjujem ovim pitanjem tvoju umesnost, jer su ti i ranije fotke bile bas dobre, ali sad su tehnicki jos bolje.

Aparat je u pitanju Alal :) Boje su mnogo bolje na ovom novom, a mislim da je najveca caka u zumu koji mi mnogo olaksava fotkanje.
Uporedi npr. ove dve slike, a slikane su sa istog mesta ali razlicitim aparatima.
Ova prva je fotkana sa starim a druga sa novim aparatom.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4900162&postcount=59

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6445630&postcount=23

Meni ovo tvoje i ne lici na krave. Ovo kao da su neki bivoli, a ja kao znam kako izgledaju bivoli :roll: Moja baba u selu je imala mnogo lepse krave i vece. Jednu sarenu, braon bele boje, Sarulju. I jednu braon, Cetulju. :) Ovakve krave kao na ovoj slici mislim da sam videla na Kosovu i Metohiji.

... bas je simpaticna nasa top modelsica,... gradsko dete,... navikla na sve iz tube i tetra-paka, firmirano i namirisano,... verovatno je davno razresila dilemu iz ranog detinjstva, pitavsi mamu : ,,... a zasto u tresnje pakuju i kostice?... i sigurno se seca svog odusevljenja kad je ugledala neverovatnu pojavu istinskog zivotinjskog primerka iz porodice kicmenjaka, kopitara i razdragano uskliknula koliko je grlo nosi, razrogacenih ociju, ukocenog stava sa ispruzenom rukom i uperenim kaziprstom: ,,... mama,... KONJ,... isti kao na slici,....!!! ... uuuuaaaaaaaaauuuuuuuuua !!!!,, ... i nezaboravno otkrice da je onaj sa sike bolji, jer ne smrdi,.... istna nekad zna i da srusi nase ideale, ubedjenja,... ali,...zivot je takav,...pun iznenadjenja i preokreta,... mozda zato i imamo ono zrnce maste da nas spasi, opusti, razveseli,... mozda,... mozda,....
Surovo je i to sto su i slike zivotinja sve redje,... o stvarnim primercima nema govora da se vrzmaju po betonskoj velegradskoj dzungli,... kako bi i znala da su na slici OVCE,... stado crnih ovaca !!!!

Poslednja izmena:

Back