zivot - vise od price

Moze,moze,...5.000 odgovara,...za sada,...samo da sitnice neke sredim,...Ajmoo kevo na Blade,...

Ej,...shta je techa uradio sa onim podstanarom?Jel ziv taj lik?Daa,...htela sam da te pitam za batu,...nisam ga vidjala neshto mnogo,a sumnjiv mi je neshto,...trebale bi da poprichamo...Daj zovi batu i techu...Vidi ti shta se deshava da im ja ne bi banula direktno tetki zivac da prikljeshtim pa ce biti haosa... :twisted: :lol:

P.S. Strava za caleta,mislim muza,ni ne treba nam...i ovako ga ni u real life-u nemam,tako da sam u prichi,...(mogli porukice obaveshtenja da poshaljemo na priv,chisto da se ostatak ekipe iliti familije i okline okupi,shta mislish,a?Ocesh ti da ih cimnesh?)Aaaaajdee kevooo,...ljubi te kcer tvoja najmilija,...da se malo pokrene ovo... :lol: :wink:

kiss

Tinar:
E, nisam vam ja kobila pa da me jashete. :wink: Ne bih ja u josh jednu porodicu. Dosta mi je i ovo u real life. :wink:

Ma daj Tinar,...mogla bi da uskochish,...!Helpishi kako god mozesh,izmisli neshto,...Budi shta hocesh,mogli bi da se zezamo malo,a nije ovo neki bauk... :wink: Zovemo te...dodji,shto da ne,... :lol: :wink:

poremetjeni rodjak....doshao sa proputovanja po istochnoj evropi i zemljama bivsheg sssr-a...stid familije...dobro chuvana tajna...vratio se....da prisustvuje sahrani neke tetke....usta razjapljena...neverica i ischekivanje ekscesa

Back