život u trendu

kako mislis nemaju ukusa?ko to odredjuje? :lol:
a znas kako je to smesno kad gledas sa distance,tacno se vidi koliko je siromasna zemlja po tome ,mislim posle smesno dolazi i neka tuga
ako je bitno biti dzet set,zasto toliki narod pljuje onako sa zaviscu (oseti se na jedan) taj isti dzet set? onda treba priznati : to je ono sto zelim,krivo mi ocu d'umrem :lol:
ma uopste nisam sigurna da si ozbiljna zeno,nesto zezas a :think:

ma mrtva sam ozbiljna!!!
kako ko - pa dakicka!
ona je trendi br 1!
pa ono jeste krivo mi sto nisam dzet set..ja nisam, a pedja budala jeste..
mislim da se razumemo ja sam prestala da citam zurnale..moram da ih kupujem zbog firme da imaju ljudi sta da citaju, al mi je zlo kad se u tri novine vrte tri i po lica kao predstavnke uspesne srbije.
:roll:

to je bre smesno dive,nisi mala
100 puta je trendiji tvoj izlet u dubine nego te splavarke,ajde bre :lol: sto lazes kad znam da se ne bi menjala s njima
ne znam ko je pedja budala,a dakicevu sam videla na fotkama,ali ne znam nista o njoj,no nebitno
problem je sto je srbe lako ubediti da je nesto trendi,npr meni je zara najbolji primer,krpetine a u srbiji se prodaje ko teska ekskluziva :lol:
al dobro to je moj ukus

to je bre smesno dive,nisi mala
100 puta je trendiji tvoj izlet u dubine nego te splavarke,ajde bre :lol: sto lazes kad znam da se ne bi menjala s njima
ne znam ko je pedja budala,a dakicevu sam videla na fotkama,ali ne znam nista o njoj,no nebitno
problem je sto je srbe lako ubediti da je nesto trendi,npr meni je zara najbolji primer,krpetine a u srbiji se prodaje ko teska ekskluziva :lol:
al dobro to je moj ukus

e sad zezes..gde bre zara teska ekskluziva :eek:

da li gledate, šta mislite o voditeljki, šta mislite o tom načinu života i sistemu vrednosti koji se tamo plasira...?
hvala...
Imala sam prilike da vidim emisiju i cujem o cemu se tu radi.
Svako preterano velicanje i filozofiranje o spoljasnjosti i prolaznim stvarima je - nebuloza.
Volim svaki vid umetnosti [sto i moda treba biti], ali praviti od toga nekakve zivotne probleme je foliranje.
Uostalom, najvazniji je stil koji predstavlja covekovo raspolozenje i karakter - a ne moda i trend, koji su prolazni, uniformisuci i imaju za cilj sto veci obrt novca.

Setih se idealnog snimka za ovu temu :mrgreen:

Poslednja izmena:
sta je uopste trendi, pa to ni nema, ima ono sto se pojavi najmasovnije po radnjama pa moras da kupis ili ti je najlakse

jedino primecujem one ledi gaga kopito cipele i tako neki tip cipela :I eventualno neke boje

ako nisi gledala što onda mlatiš gluposti...el fora da popljuješ muške...? to dal gledam il ne gledam, napiso sam...šta sad...kao pomno pratim svaku emisiju, al me kao ne zanima pa u uvijenoj formi oću da iskamčim mišljenje i da ispljujem jer nisam bogati muž pa sam grdno pogođen u živac...? :per:
kako god...drago mi je ako ti lakše...
ništa što si napisala nema veze...
a tamo na pinku ima i ruralnih snajaka, čisto radi recipročnosti...

...ma stipu USTOGLJENE LJUDSKE KRETENE Dee...vidi, zene kojie ocekuju da ih neko FINANSIRA, uvijek muskarce nazivaju primitivnim :lol: ...pogotovo one koji im to ne mogu priustiti :lol: ...
Zato...na selo i privedi CESTITO celjade, posto, ljepota je prolazna...jer, kad ljepota (koja je diskutabilan pojam) prodje...ostaje samo LJUDSKI SKOT, s kojim sumnjam da bilo ko zeli da zivi :mrgreen: ...zato i ostanu same pos stare dane :mrgreen: ...

Back