X
xpajamacax
Gost
hvala rock-a-feller
ono za gardu je dobar komentar....

ono za gardu je dobar komentar....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad, ajde ti meni objasni kako moze covek da zivi sa 80 funti nedeljno kada je u to vreme samo jedna prosecna soba za rentanje bila 50-tak funti, nedeljna metro karta 10 funti, hoces da mi kazes da sa ostalih 20 funti covek moze da jede i da zadovolji osnovne potrebe? Nikako prika moj..........
Ne bih bas rekao da je zivotni standard uopste u Engleskoj najjaci u Evropi......
A kad vec neko pomenu Irsku, da , tacno je, GDP per capital u 2005. kaze ovako:
Irska = $ 37,660
GB = $ 29,000
Prilicna razlika, ne verujem da je zivot skuplji u Irskoj ..........
Hehe,ja sam skoro dosao u London i jedem sa 20 funti nedeljno u ASDA-i,doduse imam hranu na poslu,al snasao bi se ja i bez toga :-)
Evo da i ja kazem moje iskustvo.Tu sam vec 2 ipo meseca,naravno zaglavio sam u kuhinji kao i vecina stranaca i radim za minimum i trazim drugi posao istovremeno. Sto se tice grada mislim da je fenomenalan za mlade,jako se brzo zivi i nikad nije dosadno,upoznao sam dosta interesantnih ljudi svih nacija,ali u ovom gradu definitivno nikom ne bi pozeleo da podize decu.Britanci su debili(najodvratnija nacija koju sam upoznao),a deca su im jos gora.Trudne tinejdzerke na sve strane,kriminal gde god se okrenes.Meni je lepo za sada,ali sigurno ne planiram da ostanem ovde kao i velika vecina ljudi sa kojima sam pricao.Sto se tice koliko novca treba za preziveti,ja mogu da izguram sa 500 funti ako ne izlazim,znaci samo prezivljavanje,a minimalna plata sa 40 sati rada nedeljno kad se plate taxe je oko 800 funti.Dobra stvar u britaniji je sto nema zakon koliko sati maximalno mozete da radite,tako da ako ste u stanju 100 sati nedeljno da radite mozete bez problema :-)....
Verovali ili ne ali zivot u Londonu je jeftiniji nego u BG.
Evo ga tekst koji bas to i kaze. A da ne pominjermno cene hrane.....
http://www.oglasisrbija.com/magazin/index.php?id=53