tt tt
Obećava
- Poruka
- 87
Dobar dan svima.Evo sve postove smo pročešljali,a o Engleskoj smo čuli sve naj bolje,čak smo i bili tamo... Tako da sad razmišljamo o mogućem preseljenju,s vremenom. Ko prvo ja sa bavim sljedećim poslovima:rad na zaštiti i sanaciji pokosa,rad na visinama,postavljanje čeličnih mreža protiv odrona na pokos usjeka,injektiranje kaverni,izvedba zaštitne ograde za prihvat odrona,radovi u izgradnji i rekonstrukciji cesta,postavljanje gabiona,postavljanje zaštitnih zidova(buka i sl.).
Imam više od 3 godine iskustva u ovom poslu,a prije toga sam radio u građevini kao pkv zidar. I tamo sam radio 4 godine. Supruga je kemijski tehničar bez iskustva. Imamo dvoje djece. Naj više me zanima kako stoji moja profesije u Engleskoj,i da li se tako nešto uopće radi tamo.Ako netko zna kakvu firmu tamo kojoj bi se mogao javiti nek stavi link.... Hvala svima unaprijed ps.engleski odlično znamo oboje
p.s.mi smo iz hr
Pa posto je tvoj posao usko specijalizovan, jedini nacin je da stupis u kontakt sa nekom firmom koja se time bavi u Skotskoj.