Zivot u gradu u doba Korone

Opet počele prikrivene priče o dozama i vakcini.
Svesno se puštaju,netačne informacije sa pojedinih medija i plaši narod.Sve u cilju još većeg sludjivanja naroda.
Не знам што бих требао да будем забринут ако знам да таблоиди клепећу и не престају? Бука без смисла. Потпуно ми је свеједно којом темом се баве.
А толико тема су променили, од тога да 5Г антене шире вирус па на даље. И сад се сви праве наивни, и таблоиди и они који им верују.
Када питам - где је доказ (ипак је добрих две године прошло), нема ничега.

Можда је тешко стећи вештину да се раздвоји таблоидно клепетање од чињеница... Можда јесте, можда није, мени се не чини да је тако тешко.

Данас је изашла званична статистика становништва (за април)... Чини се да имамо једну добру паузу од вируса.
Što je dobro..samo da ne pocne opet u jesenjim i zimskim danima :(
jer ako bi morali ponovo da prolazimo kroz sve ono za dve godine sto smo prošli ne znam kako bi izdržali

биће грипа ...нормално...од нечега мора да се разболи с јесени и током зиме већина људи. увек било и биће.
и, уместо сад народ да ради на свом имунитету до јесени - ма неееее....узми све што ти живот пружа - кркање, алкохол итд.
после крив грип.

FTvQ9VLWYAEOYek.jpeg

Novi, najnoviji soj korone - kentaur!!! :zeek:

kentaur.jpg
Нисам изненађен... После толико подваријанти омикрона, сада имамо мало већу промену - кентаур.
Кажу да је блаже, али још осетно заразније него пре.

Наше здравство препоручује да осетљиве категорије приме трећу или четврту дозу, како је коме на реду, боље је бити спреман барем некако, него нимало.

Back