Život sa ženom

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Ovo pitanje jeste za one koji su poodmakli u braku, godinama, ali svakako mogu i mlađi da iznesu svoje mišljenje. :lol:

Muškarci, kako ste podneli period kada vam je žena bila ili je u klimaksu? :lol:

Žene, kako ste podnele/podnosite klimaks, i da li primečujete kako utičete na svoje bližnje, okolinu? :lol:

Kada je žena u klimaksu, mslim da je to najteži period u životu muškarca, po pitanju braka, života porodice... :lol:

Poslednja izmena:
Мени то овако на први поглед делује симпатично и романтично, тај живот са женом, мада мислим да је то тако у почетку касније ти се смучи. Рецимо спавање заједно у брачном кревету. Постоје жене које се врте у кревету, шутирају, ритају се, не могу да замислим такав живот и вечито спавање на каучу.

Мени то овако на први поглед делује симпатично и романтично, тај живот са женом, мада мислим да је то тако у почетку касније ти се смучи. Рецимо спавање заједно у брачном кревету. Постоје жене које се врте у кревету, шутирају, ритају се, не могу да замислим такав живот и вечито спавање на каучу.
:hahaha::hahaha::hahaha:

Pa nije baš tako. Pa ti smatraš da je žena u braku, aždaja? :hahaha:

Gadno te obradile ove "bračne četerke" koje u reali neznaju šta je brak. :lol:

Ja iskreno verujem da su i klimaksi, i sve te priče (čak i pubertet), smišljene da bi ljudi imali opravdanja za svoju bahatost i bezobrazluk... Naravno da postoji neki hormonski poremećaj, postoji i ta mladost ludost, ali isto tako vidim masu ljudi koji se zapravo izvlače na kontu toga... Takođe verujem da je život sa normalnim ljudima ok, nekada se i sami sebi smučimo a ne drugi ljudi, ali takođe može da bude lep, samo morate biti pametni pri izboru... A što se tiče šutiranja u snu, i sam spavam nemirno, kao prase na ražnju, tako da će veći problem biti toj nekoj nego meni, svakako, jer ja kada se probudim uvek imam ceo krevet pod sobom, ne znam ni sam kako. :D

Pa i pubertet je period odrastanja, sazrevanja čoveka/žene, i menja se organizam u suštini...

Tako i klimaks kod žena, zna večinom da bude jako buran, gde manje više postrada porodica, muž, deca...

Ni u jednom slučaju nije lako, i istinito je, tu nemože niko ništa promeniti niti uticati.

A drugo je to što ima bezobraznih žena, one su uvek iste, samo u tom periodu postaju još gore, jer vide da mogu manipulisati time. To je česta pojava kod malo obrzovanijih žena. :lol:

Ja sam mislio na normalnu pojavu klimaksa, u ovoj temi. :)

Opet kažem, postoji i pubertet i klimaks, kao i drugo stanje, kao i sve navedeno, ali problem je u ljudima koji koriste svako stanje da bi bili bahati i bezobrazni, svi smo mi prošli kroz neko od tih navedenih stanja, tako da ono ne treba da bude opravdanje za bilo šta. ;)

Opet kažem, postoji i pubertet i klimaks, kao i drugo stanje, kao i sve navedeno, ali problem je u ljudima koji koriste svako stanje da bi bili bahati i bezobrazni, svi smo mi prošli kroz neko od tih navedenih stanja, tako da ono ne treba da bude opravdanje za bilo šta. ;)
Slažem se sa tobom. :)

Koliko sam upoznat, što se tiče klimaksa, najgore prolaze one žene koje su zaposlene, gde se eksploatišu na osnovu te slabosti od strane poslodavaca/rukovodioca...
Mnoge su mete malvezacija u to doba, te se to ispoljilo i u širem krugu društva, gde nefasuje samo porodica, pošto ponete navikom sa posla, svesno i nesvesno manipulišu u svom okruženju. :lol:

:rotf:

Zenska kosa u vlastitim unutrasnjim gacama i u zdjeli s ruckom.

Prvo spavate zagrljeni, onda se vremenom malo odvojite, onda zavrsite svako na svojoj strani kreveta, onda zavrsite na odvojenim krevetima, onda u razlicitoj sobi, onda...

Ovo pitanje jeste za one koji su poodmakli u braku, godinama, ali svakako mogu i mlađi da iznesu svoje mišljenje. :lol:

Muškarci, kako ste podneli period kada vam je žena bila ili je u klimaksu? :lol:

Žene, kako ste podnele/podnosite klimaks, i da li primečujete kako utičete na svoje bližnje, okolinu? :lol:

Kada je žena u klimaksu, mslim da je to najteži period u životu muškarca, po pitanju braka, života porodice... :lol:

A tek muški klimaks :lol: :aha:

Back