Zivot prica

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Gledala sam malopre emisiju, prvi put... tema neka sirota zena, koju je muz izbacio iz kuce i oduzeo decu... zbog ljubomore... verovatno para vrti gde burgije nema, jer tako lako dobiti starateljstvo pa jos otac, nemoguce... bez socijalne sluzbe...

E sad... zanima me vas komentar o celoj situaciji?

Da li se njoj isplati da ide preko sudova i bori se za pravdu i decu? U zemlji Srbiji?
Ima dvoje male dece, koje sme da vidja jednom nedeljno sat vremena.

Ne uzimam nista zdravo za gotovo, ali verujem da postoje ovakvi slucajevi, pa se pitam
kako biste vi, zene moje, reagovale? Da li bi pristale na sat vremena nedeljno?
Jer ko zna koliko ce ta borba da traje...

Ili biste uradile nesto drugo... i ako bi, sta?

Moje misljenje je jasno, odavno.

Gledala sam malopre emisiju, prvi put... tema neka sirota zena, koju je muz izbacio iz kuce i oduzeo decu... zbog ljubomore... verovatno para vrti gde burgije nema, jer tako lako dobiti starateljstvo pa jos otac, nemoguce... bez socijalne sluzbe...

Da li se njoj isplati da ide preko sudova i bori se za pravdu i decu? U zemlji Srbiji?

Ne uzimam nista zdravo za gotovo, ali verujem da postoje ovakvi slucajevi, pa se pitam

stvarno, a koje je tvoje misljenje...to sto je jasno, odavno? :lol:

Као шваба тралала, мајке, деца, сисе, дојење, мајке, деца, сисе, дојење.

Немаш нека друга интересовања?
Nemam.
Pa za drugo i ne zna. Profesija - domacica.
I to ocajna :malav:
stvarno, a koje je tvoje misljenje...to sto je jasno, odavno? :lol:

Pa u emisiji se istice kako je on dobio presudu suda bez socijalne sluzbe, znaci imao je vezu.
Jasno je da ja tako sta ne bi dozvolila.

Pa u emisiji se istice kako je on dobio presudu suda bez socijalne sluzbe, znaci imao je vezu.
Jasno je da ja tako sta ne bi dozvolila.

Ako nisi neki jak faktor koji moze da savlada njegovu vezu ne mozes mu nista.

- - - - - - - - - -

Можда да га звекне у сачекуши.

Pa vidi..seti se teme sa ljubavnicom.

Imala je plan da je unakazi ,u ovom slucaju kapiram da bi ubila. :lol:

socijalne sluzbe su klanovi i oduzimanje i davanje dece zavisi od veza i burazerskih odnosa i kinte ali su i te dve zene o kojima pricam teski sljamovi koji su jurili lovane a to im posle doslo glave jer ih ta lova pobedila u borbi za starateljstvo

Obratiti se novinarima, uciniti slucaj sto javnijim ... to bi moglo biti rjesenje, ako je pravda zaista na njenoj strani

Back