Život priča- slučaj Slavko Zec

Meklaud

Iskusan
Poruka
5.898
Elem bila je jedna epizoda Život priča koja je bila vrlo opasna za osobe obolele od kancera.
U njoj ne izvesni Slavko Zec,mislim da se tako zove,prvo laprdao kao on sve pametan,on je ko mali počeo da eksperimentiše sa jajima i ostalim glupostima da bi oblikovao svoje telo.
Kasnije njegova ženska obolela od kancera,ne kažu koja vrsta,i on je bacio metafaze na plućima.I ona je bila u bolnici i primala kemoterapiju,što je činjenica koja se u celoj emisiji baca u zapećak,
da bi glavno bilo da je on svojom bosanskom pameću bez ikakvog poznavanja medicine seo i primenio svoje dugogodišnje životno iskustvo.
Navodno ju je kljukao sa bikarbon sode,a druga mnogo opasnija stvar,zbog čega je došao u emisiju je da bi izreklamirao strašnu stvar takozvani MMS.
MMS je reklamiran i reklamira se da leči sve,od podizanja imuniteta,preko autizma,do kancera i side.Šta je MMS? Koncentrovana tečnost nekoliko hiljada puta jača od one za čišćenje bazena.Čak i na samoj kutijici je nacrtan znak da je opasno.To očajni zamajani roditelji daju svojim decama obolelim od autizma i sirota deca iskake resice svojih creva,delove svojih organa,a roditelji presrećni jer misle da su izbacili parazite koji su izazvali autizam.Autizam naravno ništa spolja ne izaziva,pogotovo ne nešto makroskopski kao što su dečije gliste.
Tako da je vrlo jadno urađeno to sa tom emisijom.Vojtehovska je trebala dobro da se raspita koga to dovodi u emisiju i o čemu on to priča jer su ovo vrlo opasne stvari,a on je očigledno propagandista i reklamožder koji ne preza ni od čega.
I da njena navodna kemoterapija se gotovo uopšte ne spominje.Ona je došla u emisiju,full riba i ne znam,valjda prvakinja u fitnesu,
Ta priča mi malo smrdi na Šešeljevo fantomsko izlečenje od poslednje faze kancera debelog creva sa udaljenim metafazama kod koga je prognoza izuzetno loša,čak gora od raka pankreasa (svega 5%),a on je uspeo to tek onako da nabrzaka sredi sa par terapijica,i jedenjem koščica kajsija i cveklom.Koliko je smešno,toliko je i žalosno koliko ismevaju ovaj narod i smatraju ga retardiranim
.

- - - - - - - - - -

Evo sta su ustvari MMS kapi

Nikako mi nije jasno da roditelji autističnog deteta mogu poverovati u neku priču da se autizam dobija tamo nekim parazitima koji navodno treba da se čiste iz organizma...Užas...
Polazim od prepostavke da ako neko ima obolelo dete, onda se sigurno edukuje, posećuje neka savetovališta, grupe podrške i slično...
Ovo je van pameti.

To jeste istina, ali konkretno morali su imati neku obuku i informacije, u smislu da paraziti nikakve veze nemaju sa nastankom autizma. Zašto bi onda ,,čistili" dete od izmišljenih parazita...

Imaš svakake budale.U Srbiji je narod uglavnom priglup.I lako se poveo pričama raznih dr.Velkovih,dr.Rosa i sličnih da je sve to jedna velika zavera farmako,mediciniko mafije kojima je cilj da njihova deca ne ozdrave i zato kriju lekove kao što je mms,koščice kajsija,ova-ona dijeta,imunofanovi,petroleji,cvekle,jaja (i m'uda) od prepelice i sl gluposti

Ja sam za to da podpišemo peticiju i da odemo ispred kuće Slavka Zeca ili dr Velkov da oni lepo pred nama progutaju taj MMS pa da vidim dal će da s'eru gliste :lol:

Pošteno!
Imaš i moj potpis.
To kao onaj ludi Sajbermikan što je prodavao ,,uzemljivače" pa jednu pričao novinarki kada je zvala kao potencijalni kupac, a posle pričao drugu priču kad je pozvala kao novinar.

u našoj zemlji je pre nekog vremena ordinirao na televiziji izvesni dr. roso, tako da me ovo nimalo ne čudi
Taj navodni dr Roso nije bio ni doktor ni Roso nego bodibilder Nenad Brkić iz Osijeka
kojeg sam ja slučajno poznavao lično . Ono što mi je čudno je to što ga niko nije prepoznao
iako je bio prilično poznat kao bodibilder . Koliko znam bio je i prvak Jugoslavije u
teškoj kategoriji .

Poslednja izmena:

Back