zivot pise...komedije/drame...tj. kako kad i kome...

licna, to je ona zica tanka sto se stavlja u osigurac.... neki kazu da je dobro da se stave dve licne i sa trecom da se uvije, al' ja mislim da treba da se stave najmanje tri, pa sa cetvrtom da se uvije... to, kad dodje do preopterecenja, ta licna izgori i prekine se i onda na taj nacin zastiti razlicite kucne uredjaje... i ona se menja tako sto se skinu oni metalni delovi osiguraca, poklopci, i licna se stavi malo duze nego sto je osigurac, pa se onda tim metalnim poklopcima stegne i provodi struju...

licna, to je ona zica tanka sto se stavlja u osigurac.... neki kazu da je dobro da se stave dve licne i sa trecom da se uvije, al' ja mislim da treba da se stave najmanje tri, pa sa cetvrtom da se uvije... to, kad dodje do preopterecenja, ta licna izgori i prekine se i onda na taj nacin zastiti razlicite kucne uredjaje... i ona se menja tako sto se skinu oni metalni delovi osiguraca, poklopci, i licna se stavi malo duze nego sto je osigurac, pa se onda tim metalnim poklopcima stegne i provodi struju...

e ja cu od sad da stavljam tri. i meni to nekako zvuci najbolje :rumenko::rumenko:

ili kupis rezervnih osiguraca...ionako su jeftini,a ...vidim cesto ti pregorijevaju...:mrgreen:

nego, vratimo se temi;
najgadnija stvar koju sam uradila, umjesto da raskinem ko normalan coek,
zahtijevala sam me hitno...zeni...tijekom medjugradskog razgovora...
i reko to je to...bippp...bipppp...:mrgreen:
par dana kasnije se javio i reko; ok...kao razmislio...moze, to je prava stvar...:eek:
eto, bumerang efekat...karma i tako to...
morala sam objasnjavat da sam se samo salila i tako...
od tad se vise ne...zaebavam tako...:rumenko:

eto...Rile sve objasnio...vidi se da je domaćin čovek...

Back