Zivot nakon prevare?

...ne bih bas da se mesam, ali eto moram nekad...ko god je rekao da mu se nikad i nista ne moze desiti, uglavnom se pokajao, bar sebi priznao da to bas i nije tako,
niko za nikog ne moze da garantuje nista, niko nema "ugovor sa Bogom" da ce mu UVEK biti tako kako zeli da mu bude, na zalost to je jedna velika istina, da nije
tako, ne bi ni bilo ovakvih tema i svi bi ziveli srecno do kraja zivota....

Sto se ne bi "mesala"? z;)
Upravo to. Mene nervira kada neko preterano cesto koristi te reci. Kao da nece da sagleda realno situaciju. Da li je neki strah u pitanju ili u cemu je fora, nemam pojma.

Sto se ne bi "mesala"? z;)
Upravo to. Mene nervira kada neko preterano cesto koristi te reci. Kao da nece da sagleda realno situaciju. Da li je neki strah u pitanju ili u cemu je fora, nemam pojma.

..ne bih znala, ali meni nekako te izjave idu uz vrlo mlade i ne iskusne ljude...sve sto prevali 30-tu, a izjavljuje tako nesto ili se jos uvek nije odlepio od mame i tate, ili
je imao puno srece sto ne znaci da ce ga ona pratiti celog zivota...opet kazem na zalost jer se niko normalan ne raduje tudjim neuspesima, padovima, tugama, nesrecama itd.,...

je li to ona prica kako ste se zahebali - ali ja tada nisam znao/la da ce on postati alkoholicar, nasilnik, psihopata, da ce me prevariti.......naravno da niste znali kad ste mislili da zaljubljenost predstavlja idealnu osnovu za trajan odnos

uzroci nesrecnog odnosa bili su tu od pocetka... od pocetka nas privlace ne samo vrline nego i mane osobe koju volimo a posle bude - nisam znao/la.....najcesce se ispostavi da je zena ciji je muz postao alkoholicar imala oca alkoholicara ili je muz neverne zene imao majku koja je izneverila njegovog oca...svakog od nas goni nesvesna prinuda da ponovimo svoja prvobitna porodicna iskustva

uzroci nesrecnog odnosa bili su tu od pocetka... od pocetka nas privlace ne samo vrline nego i mane osobe koju volimo a posle bude - nisam znao/la.....najcesce se ispostavi da je zena ciji je muz postao alkoholicar imala oca alkoholicara ili je muz neverne zene imao majku koja je izneverila njegovog oca...svakog od nas goni nesvesna prinuda da ponovimo svoja prvobitna porodicna iskustva
Dok dvoje ne pojede džak soli pod istim krovom, to dvoje se ne poznaje.

ma kakav dzak soli, sve sto treba je proceniti svoje potrebe i naci osobu koja moze da ih zadovolji i otkriti potrebe onog drugog i proceniti mozes li ih ti zadovoljiti...za to je naravno potrebno apsolutno postenje sa obe strane
Ma, pucneš prstima, poljubiš žapca i eto princa po tvojoj meri.

Andrea, pravila nema. Lako je folirati i biti ono što nisi ako se na kraju dana rastajete i svako ide svojoj kući. No, kada krene zajednički život maske padaju.

ne moze niko dugo da ima jedno lice za sebe a drugo za ceo svet...ok kad je zaljubljen ne mora ni da glumi ali dovoljno je da posmatras kako se ponasa prema drugim ljudima tako ce se jednog dana ponasati i prema tebi
Ne. Sve vreme može biti jedno lice (i prema tebi i prema drugima). I onda kada počnete život zajedno, može da bude jedno lice prema tebi, a drugo prema celom svetu izvan vas. I svet onda može reći da je on dobar, a ti ne valjaš, a samo ti znaš istinu i kroz šta sve prolaziš u zajedničkom životu sa njim.

Ne. Sve vreme može biti jedno lice (i prema tebi i prema drugima). I onda kada počnete život zajedno, može da bude jedno lice prema tebi, a drugo prema celom svetu izvan vas. I svet onda može reći da je on dobar, a ti ne valjaš, a samo ti znaš istinu i kroz šta sve prolaziš u zajedničkom životu sa njim.

..stara prica, ko je dobar svima van kuce i koga ulica hvali, taj uglavnom ne valja svojim ukucanima....

ima i takvih pasivno agresivnih koji su uvek prijateljski nastrojeni prema svima...daju oduska svom gnevu tek kad ih niko ne gleda... obicno ga usmeravaju prema porodici jer je to jedino mesto na kom mogu svoje interese da stave na prvo mesto...i oni se mogu na vreme provaliti npr. psuju druge ucesnike u saobracaju ili uzivaju u stvarima koje i nisu bas fine

.""Maislim da muska i zenska preljuba nisu isto. Ni po svom poreklu,. Ni po najcescim razlozima, zbog kojih do preljube u opste dolazi, a ni po krajnjim konsekvencama.
He bi ga. To mislim, pa makar me feminiskihnje restrgle."""

hahahhahahha,cool,stvarno cool napisano,dodji da te rastrgnem!!!hahahahah

Poslednja izmena:
Људи се мењају, људски карактер није константа, једноставно, обликују нас животне околности.
Може неко да нам буде савршен 20 година и да се после тих 20 година разочарамо.
Нема правила.

Људи се мењају, људски карактер није константа, једноставно, обликују нас животне околности.
Може неко да нам буде савршен 20 година и да се после тих 20 година разочарамо.
Нема правила.

slazem se sofi, nista nije zapisano u kamenu ali kad napunimo 6 godina nasa osnovna licnost je potpuna ... stekli smo ogromnu kolicinu visoko individualnog znanja o ljudskim odnosima do koga smo dosli u okviru svoje porodice a porodice su razlicite i velike su razlike u onome sta deca nauce u jednoj a sta u drugoj porodici...nije to lako menjati...nacin na koji upoznajemo spoljni svet je uglavnom isti ali razlike u psiholoskoj stvarnosti razlicitih porodica su vrlo upadljive a toga postanemo svesni tek kad dodje do nesporazuma

Back