november child
Elita
- Poruka
- 18.222
Е, а на Хаваји живи Ник Слотер!
( Сећа ли га се ико?)
..sloteru niche,
zarkovo ti kliche..

(..nemam odgovarajucu temu da ispricham jednu diiivnu prichu o deda-troli
i niku sloteru..)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, а на Хаваји живи Ник Слотер!
( Сећа ли га се ико?)
dva bambija za doslednost
p.s. takvi su i ovi sa kirbijima
..ne ljuti se, betty..![]()
Nisu skipovali temu iz istog razloga iz kojeg ti nisi skipovala njih, a ja nisam skipovao tebe. Eto, to znaci da bismo svi skupa na dupe progovorili da skresemo sta imamo onome kome treba.postavljac teme je ocekivao sa pravom da svako ko ima neku tako cudnu pricu koja bi zavredela holivudsku produkciju da se ovde isprica..po obicaju ljudi koji nemaju pametnija posla spamuju..nadovezuju se sa glupostima i nista pametno ne ispricaju...izvode zakljucke budi bog snama..zevzece se..i ne pokazuju minimun kulture ili nekih osecanja prema vec ispricanoj prici...stvarno zasto svi mislite da ako smo ovde anonimni mozemo sebi da dopustimo izivljavanje..ako niste imali nista da sipricate..zasto jednostavno niste skipovali temu...
Nisu skipovali temu iz istog razloga iz kojeg ti nisi skipovala njih, a ja nisam skipovao tebe. Eto, to znaci da bismo svi skupa na dupe progovorili da skresemo sta imamo onome kome treba.
A reaguju zato sto prica nije ni cudna, ni preterano poucna; a ako neko misli da je ispricana dogodovstina vrhunac apsurda koji zivot moze da nam priredi, te da je prica zrela za ekranizaciju sve sa Meril Strip u glavnoj ulozi - onda je taj, ako zivi u Srbijici, prethodni period zivota proveo zakljucan u ormanu gledajuci Sunjder Boba.
S druge strane, ako je cilj teme bio da se na njoj prepricavaju tragedije i nesrece koje su do nas stigle preko zaova i jetrva, pa da na Forumu pravimo Udruzenje zadusnih baba koje ce naposletku izdati Enciklopediju licnih i tudjih nesreca (bez obzira da li su sa tuznim hepiendom) - onda je to takodje budjavo, usudio bih se reci.
Tako u ovoj situaciji svako, ukljucujuci i tebe i mene, komentarise ono sto smatra budjavim.
nije mogla da veruje..da je ona uzrok patnje takve zene....nije mogla da veruje.....sada je verujem ona tako nekoj zeni kojoj upucuje osmeh verovatno u mislima....ali ne zna da je ta zena koja je tako prijateljski gleda uzrok njene patnje
А мени је ту најжалије мужића. Он ни лук јео ни лук мирисао! Ем му једна растурила брак, ем му се друга растура од грижуле савести...цццц.....
Наравно. Ко једну остави - сваку ће!
Ал добро, важно је да није он био узрок ничије патње...![]()
dakle evo price kao iz filma
nije mogla da veruje..da je ona uzrok patnje takve zene....nije mogla da veruje.....sada je verujem ona tako nekoj zeni kojoj upucuje osmeh verovatno u mislima....ali ne zna da je ta zena koja je tako prijateljski gleda uzrok njene patnje
Kuku majko mila, koja tetka postajem, sva sam se naježila, slinim, kvasim tastaturu. O tome sam htela, kakav bre "Ranjeni orao", film je oko nas...
(A neko je pitao o kom Domu starih je reč, vezano za ljubavnu priču sa baba Ljubom, pa da odgovorim, Dom starih na Karaburmi.)