Zivot Na Kubi? (Savrsenstvo ili...)

@AntunTun - Opet ti kvaris temu.. Ne pricam covece (izvini ali sad sam se iznervirao) ja o radu na Kubi i tako to nego o uzivanju sa 80e mesecno? Tj. da li je tako nesto moguce i kako bi to po vasem misljenju izgledalo... Vidi se da nisi procitao prvi post teme koji sam ja napisao...

Ljudi citajte sve postove na forumu pre nego sto se ubacite u raspravu.. OMG! :(

livija:

odakle ti to? :?

prochito s jednog bloga...jednog od bezbroj mladih qbanaca koji posetjuju internet lolol

tako je meni pre par godina jedan blavor iz belgije...se.re mi kako je kod nas super kako nismo zagadili prirodu kako imamo tradiciju i nismo potroshachko drushtvo...kao jeste sloba ovo ono al kao makar niste amerikanizovani mc donaldsom i tako time...i slusham ga ja slusham slusham...i mislim se pa dobro bre koga ti lazhesh...istina je da u qbi za 5dolara mosh sex da qpish...da zhive u bedi i sirotinji...istina je da kao i svuda drugde imash one koji imaju i one koji nemaju...i kao sad sedimo mi ovde i prichamo kako je do jaja bilo hemingveju i kako je sad 5dolara gram kokaina i kako nemaju nepismenih i ovo i ono...istina je da zhive jadno i bedno u sistemu koji ne odobrava razmishljanje u bilo kom pravcu sem propisanog...tralalalala

Joki_vs:
@AntunTun - Opet ti kvaris temu.. Ne pricam covece (izvini ali sad sam se iznervirao) ja o radu na Kubi i tako to nego o uzivanju sa 80e mesecno? Tj. da li je tako nesto moguce i kako bi to po vasem misljenju izgledalo... Vidi se da nisi procitao prvi post teme koji sam ja napisao...

Ljudi citajte sve postove na forumu pre nego sto se ubacite u raspravu.. OMG! :(

alo reto..."Zivot Na Kubi? (Savrsenstvo ili...)" - savrshenstvo?...svi oko tebe umiru u bedi dobijaju hranu na recq i tebi je to savrsheno sve dok ti imash novca?..

shta ti nije jasno?...shta ti kvari temu?...shto ne delim tvoju viziju savrshenstva?...

Ne pricam covece (izvini ali sad sam se iznervirao) ja o radu na Kubi i tako to - kakav genije...

AntunTun:
tako je meni pre par godina jedan blavor iz belgije...se.re mi kako je kod nas super kako nismo zagadili prirodu kako imamo tradiciju i nismo potroshachko drushtvo...kao jeste sloba ovo ono al kao makar niste amerikanizovani mc donaldsom i tako time...i slusham ga ja slusham slusham...i mislim se pa dobro bre koga ti lazhesh...

pa nishta te nije slagao. :)
to je super kod nas, mogli bismo to da ne izgubimo.

samo shto sve ostalo ne valja al mozhe se popraviti. od nas zavisi. :)

ko me prozove da sam chedovac zbog ovoga ima odma' kitu od mene... :lol:

AntunTun:
prochito s jednog bloga...jednog od bezbroj mladih qbanaca koji posetjuju internet lolol

tako je meni pre par godina jedan blavor iz belgije...se.re mi kako je kod nas super kako nismo zagadili prirodu kako imamo tradiciju i nismo potroshachko drushtvo...kao jeste sloba ovo ono al kao makar niste amerikanizovani mc donaldsom i tako time...i slusham ga ja slusham slusham...i mislim se pa dobro bre koga ti lazhesh...istina je da u qbi za 5dolara mosh sex da qpish...da zhive u bedi i sirotinji...istina je da kao i svuda drugde imash one koji imaju i one koji nemaju...i kao sad sedimo mi ovde i prichamo kako je do jaja bilo hemingveju i kako je sad 5dolara gram kokaina i kako nemaju nepismenih i ovo i ono...istina je da zhive jadno i bedno u sistemu koji ne odobrava razmishljanje u bilo kom pravcu sem propisanog...tralalalala

pazi.. ne kazhem da qba nije ekonomski depresivna... al nisam bash ubedjena da skapavaju od gladi.... posebno ako imaju para za net.... no ne bih se raspravljala... nisam bila.... nisam videla....
tune, ti ne razumesh... ono shto 'napredak' znachi.. shto ekonomski napredak znachi jeste pad.... praznina.... jedno ogromno nishta.....
qba kao i srbija.... ima neshto shto vuche ljude iz 'naprednih zemalja'... to je ono zbog chega srbi iz dijaspore svaki odmor trche nazad.... ono shto vuche na qbu... vazduh je drugachiji..... postoji jedinstvo... jedinstvo kome su ljudi skloni samo kada su u teshkoj poziciji i ono se odrazhava specifichnim duhom.... naprosto dobijesh utisak da je vazduh gushcji.... i sve je nekako blizhe.... ljudi su prisniji..... postoji veza.... ma kako to sad tupo tebi zvuchalo..... osecja se zhivot.... emocije su jache.. sam se osecjash zdravije....
90% samoubistava u svetu se izvrshi u ekonomski-stabilnim zemljama.... od toga veliki procenat na bozhicj....
ni ja se ne slazhem sa diktaturom... ali..... ekonomija.... oni kao i vi ste oslobodjeni povrshnosti i materijallizma koji ovde vlada.... jednom kad qpish qcju... uvidish da ona nije tu zato da tebi omogucji zhivot vecj da si ti tu da kontinualno usavrshavash istu... stvari koje qpish na kraju poseduju tebe.... a to je ono chega su mesta kao qba oslobodjena....
beda... da se ne ponavljam.... skapavanje od gladi bez ikakvog obrazovanja..... pre par godina kad sam poslednji put bila dechak od 15 god me pitao da li sam doshla biciklom? to je beda.... latini i juzhnjaci nisu.... jesu zatucani ali nisu gladni..... i drzhim da su juzhnjaci za zatucanost sami krivi.... ovde ih ima 10 milliona.... ni za jednog ne znam da je uradio neshto od sebe.... ne napreduju, ni ne poqshavaju....
ma... amerikanizacija se shiri... kad je sam osetish promenicjesh mishljenje.... sigurna sam.....

mrs depp:
dovoljno mi je sunce,riba,rum i vedrost Kubanaca za lep život na tom čarobnom ostrvu Kariba... :)

Чула сам од једног момка који је провео тамо месец дана да Кубанци не да нису ведри (и не плешу по улицама! :lol: ), него су чак мрачни, нељубазни и неприступачни. И да је цркавао од глади, јер није имао где да купи храну. :?

storm cloud:
Чула сам од једног момка који је провео тамо месец дана да Кубанци не да нису ведри (и не плешу по улицама! :lol: ), него су чак мрачни, нељубазни и неприступачни. И да је цркавао од глади, јер није имао где да купи храну. :?
u pravu si,tamo samo mafijaši i dileri lepo žive,ostali svi trpe gladni,što je i normalno za kubu......dzabe meni sunce i plaže,kad nemam šta da jedem................ :roll:

Back