Život koji živimo...

Šta su Vam godine donele, a šta oduzele?
Šta smatrate svojim uspehom?
Neostvarena želja?
Da li učimo na primerima iz života svojih roditelja? Šta ste od toga prihvatile i primenile, a po čemu se razlikujete od Vaših majki (odnosno po čemu se Vi muškarci razlikujete od svojih očeva)? Savet ili njihove reči koje su Vas inspirisale?
Šta zamerate svojoj voljenoj osobi? Zbog čega ste joj zahvalne?
Zašto sami sebe sputavamo?
Zašto većina osoba potencira svoje mane (ili nam ih drugi potenciraju), umesto isticanja vrlina? Zašto ne umemo da zavolimo sebe? Kako biti najbolja "verzija" sebe?

Da se covek ne cima koje pitanje da postavi nabroji sve sto mu padne na pamet, pa izvolite sa biografijama, moze i slicica...

Sad se setih drugarice... ona kad se posvadja sa muzem... on obavezno preti razvodom...
I tako ja nju pitam jedan dan sta radis?
Kaze “Evo svadjamo se, ovaj moj se opet razvodi.” :lol:
Ja sam plakala od smeha :rotf:

Dobro je dok to ostaje samo na rečima. U slučaju koji sam ja navela, moja prijateljima je prvi put pomenula razvod. Nadam se da će razgovarati i rešiti nedoumice. Ona je pre tri godine bolovala od karcinoma dojke, uspešno se izborila, lečila se kod vrhunskih stručnjaka. Devojčica je tada imala godinu dana. Ona zna da sam uvek uz nju, šta god da odluči. Najbitnije je da to ne bude ishitrena odluka, već racionalna.

Back