Zivot joj se zgadio kad je videla plocice

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
http://www.24sata.rs/licni-stav-zas...-videla-gole-muskarce-na-trgu-republike/35652

momci_censored_1000x0.jpg

molim vas da procitate tekst
a onda odgovorite da li ste i vi gadljive na plocice i da li osudjujete ovakve performanse?

.

Pročitala sam jutros tekst i mislim da sam razumela šta je htela da napiše. U najvećem delu se slažem sa njom, iako sama nikada ne bih sela i razmislila o viđenom, eventualno bi mi bilo degutantno. Plus se ne ložim na ovakvu građu, ali stvarno. NIti su mi ekstra privlačni, niti ih se gadim. Rade ljudi na svom telu i to je to.
Novinarka je stala u odbranu muškog integriteta, upoređujući ih sa ženama koje bi se našle u sličnoj situaciji.
Ono što se jedino računa je da je firma privukla pažnju na predmet svoje proizvodnje ergo reklama je postigla cilj.

Meni je samo krivo sto sam propustila taj performans :lol: Sta se loze bre,ovaj svet je oduvek bio takav da izgled prodaje sve.Odjednom fuj fuj goli muskarci fuj fuj gole zene.I to lepi muskarci i lepe zene,bas bljak i sramota za videti.Svi cuce po bibliotekama i manastirima pa sad ajde da moralisemo.

Могу ја само за тебе да изведем перформас уживо, у 4 зида, мислим оно, да ти надокнадим пропуштено..

"Meni je ovo genijalno, koliko je dobra zamisao! Jako mi ke zao sto nosam bila... Ovo treba da bude primer svim novim generacijama kako treba da se vodim racuna o zdravom zivotu i da se kupuje domace!"

- - - - - - - - - -

"Sta pricate bre?Kakav seksizam i "jadni oni" fazoni?kao sto njih ne sazaljevam tako ne bih ni cetiri devojke koje reklamiraju balone kako kazete. Svakome je placeno i svako svesno ulaz u taj posao..niko ih nije vezao za stub i poskidao...drugo,ima mnogo riba oskudnije obucenih po gradu svaki dan koje obzirom da idu polugole okolo nemaju prava da se busaju feminizmom u grudi..i ja sam zensko pa se zna kako se postuje svoje telo...nema ljutis..svaka cast za momke..."

Meni je samo krivo sto sam propustila taj performans :lol: Sta se loze bre,ovaj svet je oduvek bio takav da izgled prodaje sve.Odjednom fuj fuj goli muskarci fuj fuj gole zene.I to lepi muskarci i lepe zene,bas bljak i sramota za videti.Svi cuce po bibliotekama i manastirima pa sad ajde da moralisemo.

Ovo je klasican primer PC korektnosti.

Umesto da dozvole ljudima slobodu, i da se na slobodnom trzistu formiraju njihovi stavovi, oni zele da ovim PC fasizmom namecu ljudima sta su prave vrednosti.

Tako se ljudi ne uce sta su prave vrednosti.

Ljudi ce pre da se nauce sta su prave vrednosti kada uzivaju u povrsnim vrednostima na slobodnom trzistu, i onda kroz iskustvo nauce da rangiraju vrednosti u svom vrednosnom sistemu.

Ovo sto PC idioti rade je potpuni idiotizam, i nista drugo osim toga.

najludje od svega je sto se momci profesionalno i takmicarski bave sportom koji su izabrali
a onda se nadje neka `novinarka` :navodnik: koja taj njihov izbor iskritikuje
a takmicenje je takvo da ocenjuje izgled tela u koji se ukljucuje sva teorija o treningu i ishrani i praksa koju su na sebi primenili

najludje od svega je sto se momci profesionalno i takmicarski bave sportom koji su izabrali
a onda se nadje neka `novinarka` :navodnik: koja taj njihov izbor iskritikuje
a takmicenje je takvo da ocenjuje izgled tela u koji se ukljucuje sva teorija o treningu i ishrani i praksa koju su na sebi primenili

Novinarka je PC idiotkinja.

Mislim jedno je kada kazes da je tebi to smesno, a sasvim drugo da to zelis da zabranjujes da ne bi lose uticalo na mlade generacije i drustvo generalno.

Ovo je klasican primer PC korektnosti.

Umesto da dozvole ljudima slobodu, i da se na slobodnom trzistu formiraju njihovi stavovi, oni zele da ovim PC fasizmom namecu ljudima sta su prave vrednosti.

Tako se ljudi ne uce sta su prave vrednosti.

Ljudi ce pre da se nauce sta su prave vrednosti kada uzivaju u povrsnim vrednostima na slobodnom trzistu, i onda kroz iskustvo nauce da rangiraju vrednosti u svom vrednosnom sistemu.

Ovo sto PC idioti rade je potpuni idiotizam, i nista drugo osim toga.
Slazem se, sve sto bih napisala preko toga je suvisno.

Novinarka je PC idiotkinja.

Mislim jedno je kada kazes da je tebi to smesno, a sasvim drugo da to zelis da zabranjujes da ne bi lose uticalo na mlade generacije i drustvo generalno.

ja bih ceo tekst mogla da razumem da je ovo napisala kad su bili oni americki striperi
pa striptiz performans u centru grada, pa ajde - koji je smisao..zar ih nije stid i sl

a momci koji promovisu zdrav nacin zivota, koji su svoje telo uoptrebili kao dokaz tvrdnje da se od sporta imaju samo benefiti, kojima je to profesionalno opredeljenje i koji su se za to skolovali
nou koment

ja bih ceo tekst mogla da razumem da je ovo napisala kad su bili oni americki striperi
pa striptiz performans u centru grada, pa ajde - koji je smisao..zar ih nije stid i sl

a momci koji promovisu zdrav nacin zivota, koji su svoje telo uoptrebili kao dokaz tvrdnje da se od sporta imaju samo benefiti, kojima je to profesionalno opredeljenje i koji su se za to skolovali
nou koment

Sta fali striperima? :dontunderstand:\

Je li to sto su americki?:mrgreen:

Back