Život je more

Ko zna po koji put sam osetila snagu moćnih sila kako me vuku ka dnu. Pitanje je trenutka, stanja svesti, rasporeda zvezda ili ko zna več čega, da li se u takvim trenucima može odupreti tome.

Nikada nije lako smoći snagu i boriti se. Uvek je jednostavnije prepustiti se mraku i pasti na dno. Ali na dnu nema svetlosti. Nema zvuka. Nema života. Shvatila sam da ako se oduprem i iz sve snage odbacim od dna, ako ništa drugo, moći ću da ugledam malo svetlosti. Da i moju dušu ogreje. Zahvalna sam zbog toga. Zbog te snage koju ipak osetim u odsudnim trenucima. Zbog toga što nisam ostavljena sama na dnu.

:heart:

Snaga nečija se i vidi u tome da se odgurne od dna, jer svi mi, ma kako jaki i zadovoljni bili, po nekad dotaknemo dno....jer...samo smo ljudi.

Ove sam noći
Samo sitan pesak
Nek vali mi teku
Kroz peščane vene
Jutrom ću već biti
Stena što se smeje

Zato....steno navuci osmeh i ajmo u dan ....:heart::zag:

LJILJA MMM;bt121074:
Snaga nečija se i vidi u tome da se odgurne od dna, jer svi mi, ma kako jaki i zadovoljni bili, po nekad dotaknemo dno....jer...samo smo ljudi.

Ove sam noći
Samo sitan pesak
Nek vali mi teku
Kroz peščane vene
Jutrom ću već biti
Stena što se smeje

Zato....steno navuci osmeh i ajmo u dan ....:heart::zag:

Ma kakav sitan pesak?! Ti si Ljiljo, jaka kao stena! :):heart: :zag:

Storm+y;bt121075:
Ma kakav sitan pesak?! Ti si Ljiljo, jaka kao stena! :):heart: :zag:

Hahahaha :hvala:
Znaš šta.....
istovetnosti se medjusobno vide,
osmeh prepozna osmeh
veselost vidi na kilometar
drugu veselost
tuga nadje tugu
ali samo za privremenu drugu
samo stena stenu prepozna
da ti nisi stena,
drugu stenu
prepoznala ne bi :heart:

Toliko o snazi mila ....tvojoj i mojoj :zag:

Dno je samo gubitak volje.Nista drugo.Znas kako malu decu teraju da nacrtaju cudoviste koje sanjaju?Onda im kazu da im docrtaju nesto smesno..I deca kasnije tako pamte i vise se ne plase.Poenta ovoga sto napisah je ta da ako si na dnu,pogledaj vedriju stranu a to je tvoja volja:cmok2:

Sami biramo put i ako nam je lakse da sve svalimo na sudbinu;)

Nikada nije lako smoći snagu i boriti se. Uvek je jednostavnije prepustiti se mraku i pasti na dno.

Jeste, najlakse je prepustiti se tonjenju, ali...kad bolje razmislim svi mi,kada nas ophrvaju takva osecanja ipak imamo onu zicu ili slamcicu za koju se uhvatimo, jer ne zelimo biti na dnu. Niko od nas, ma koliko se prepustili. Nije lako, nije, ali vredi se boriti,ojacamo,otupimo za neke stvari, a kada vreme prodje i kada sagledamo sustinu,budemo sretni i zahvalni sebi na toj snazi.

Ma kad je oluja na dnu bila
to nit je bilo niti može biti
ko zna šta je za nju dno
možda nešto sasvim normalno :think:;)
ps
znam da oluje mnoge poslaše na dno
ali zanemarimo sad to ;)

Poslednja izmena:
zxy;bt121107:
Ma kad je oluja na dnu bila
to nit je bilo niti može biti
ko zna šta je za nju dno
možda nešto sasvim normalno :think:;)
ps
znam da oluje mnoge poslaše na dno
ali zanemarimo sad to ;)

Ovaj je Zexy sveznalica prava!
Toliko uvek sve pogađa,
da me pomalo i nervira. :zcepanje:
Ali, sada bez šale - Zexy je STRAVA! ;)

"Msm u svom koordinatnom sistemu.

Tako nekako..."

:) Obrati paznju na ove slucajne misli, mozda znace nesto.Mozda je dno samo slika necega iza ledja projektovana ispred tebe.Tako nesto....:)

Poslednja izmena:

Back