"Život je kratak"?!

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Svet je materijalan i površan. Tako neko vreme, ne treba se opterećivati. Ako nisi zadovoljna nećeš ni sa nekim pored se, osim ako ti taj neko nije potreban samo kako bi dokazala svoju važnost. I sam sam bacao godine ko eure na ciganskoj svadbi, šta sad, to te samo natera da na dalje to ne činiš.
Kakav fantastičan opis :lol: Jeste...

Kontam da se nisi pronašla, da u tome leži tvoj problem.

Jbte, ti kao da me poznaješ! :eek:
Ne bih temu "zavrtela oko sebe", više sam je postavila da čujem svačije stavove, ali da, pogodio si.

Duzina zivota je tehnicko pitanje, sve i da zivis 120 godina na kraju kad se osvrnes iza delovace kao da je sve brzo proslo, tj da niceg nije ni bilo. Sto bi rekli njuejdzeri "ostaje ti samo sadasnji trenutak", iako mrzim tu frazu moram priznati da je istinita.
Iako mrzim moderatore, slažem se
(Šalim se)
Pa jeste u suštini uvek sadašnji trenutak, i stvarno nzm šta mi bi na bazenu, upravo sam sama sebi govorila upravo TO "Uživaj SAD, isključi mozak" isl.
Nije vredelo, na kraju se pokupila i otišla.
(A nije PMS, i na to sam pomislila :lol: )

Iako mrzim moderatore, slažem se
(Šalim se)
Pa jeste u suštini uvek sadašnji trenutak, i stvarno nzm šta mi bi na bazenu, upravo sam sama sebi govorila upravo TO "Uživaj SAD, isključi mozak" isl.
Nije vredelo, na kraju se pokupila i otišla.
(A nije PMS, i na to sam pomislila :lol: )

Na mene voda ima neko depresivno dejstvo, kako more, tako i bazen. Podrazumeva se da ljudi i na jednom i na drugom moraju da budu srecni i aktivni, a mene to onda samo jos vise baca u ambis beznadja i cini me da se osecam kao i ti :D kod mene je situacija jos katastrofalnija jer sam mladji od tebe 20 godina, a misli su mi kao da imam 86...

• Tužan
Reactions: DUH
Eeeee... počinjem da shvatam "Bijelo dugme":
Dosta mi je plaže i kupanja, sunčanja, gnjavaže,
Sačuvaj me Bože, sačuvaj me Bože
Naročito plaže" hahaha
Hajdemo U planine Lalala

Možda je to kod tebe, ali ja vodu obožavam, u svakom obliku! Zato se i iznenadih šta mi bi danas.

Nego, da li mislite da je tačno ono čuveno "Život je kratak"?
Svi, ali svi koje sam pitala to kažu, vi ste mi poslednja nada da nađem sebi slične...ja mislim da je mladost kratka ( i prekratka! I uvek sam "vukla napolje" drugare jer sam to shvatila), ali život? Ja imam 43, skoro 44 godine i em nikad nisam ni mislila da ću i ovoliko živeti, a kad pomislim da se ljudski vek generalno produžio, ono kao "Štaaaaa, još 20 godina?!" Meni je dug. Long as hell.
A nikad nisam radila šta je okolina očekivala, ah, naprotiv, i OPET mi predug.
Mišljenja?
To je samo u periodu dok ne okrenes drugi list i ne nastavis sa sexom, kao oni kojima je kratak...zivot.

• Haha
Nego, da li mislite da je tačno ono čuveno "Život je kratak"?
Svi, ali svi koje sam pitala to kažu, vi ste mi poslednja nada da nađem sebi slične...ja mislim da je mladost kratka ( i prekratka! I uvek sam "vukla napolje" drugare jer sam to shvatila), ali život? Ja imam 43, skoro 44 godine i em nikad nisam ni mislila da ću i ovoliko živeti, a kad pomislim da se ljudski vek generalno produžio, ono kao "Štaaaaa, još 20 godina?!" Meni je dug. Long as hell.
A nikad nisam radila šta je okolina očekivala, ah, naprotiv, i OPET mi predug.
Mišljenja?
u detinjstvu je nezamislivo dug , ima vremena, odrastanjem gradish neki pojam o zivotu, prosechnom veku, shta ako bude vishe ili manje etc
sazrevanjem, pogotovo u periodu posle rodjenja dece, njihovim odrastanjem zelish da shto druze trajesh

Na mene voda ima neko depresivno dejstvo, kako more, tako i bazen. Podrazumeva se da ljudi i na jednom i na drugom moraju da budu srecni i aktivni, a mene to onda samo jos vise baca u ambis beznadja i cini me da se osecam kao i ti :D kod mene je situacija jos katastrofalnija jer sam mladji od tebe 20 godina, a misli su mi kao da imam 86...
prvo moras se ozenit pa razvest i tek onda pocinjes zivit
ali i to traje ograniceno posle se smoris i samujes opet

• Podržavam

Back