Tempesta
Zainteresovan član
- Poruka
- 373
Ima vremena, ne znam tačno, pošto treba na još par putovanja da idem
kad budem znala detalje, javljam
lepo se provedi u Danskoj!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima vremena, ne znam tačno, pošto treba na još par putovanja da idemkad budem znala detalje, javljam
lepo se provedi u Danskoj!
Aaah da, razumem. Pa vidi, ti si u odličnoj poziciji što se državljanstva tiče. Ja sa ovim mojim srpskim mogu samo da sednem i plačem![]()
![]()
a dobro, mogu da razumem da ti EU državljanstvo odgovara da se slobodnije krećeš kroz EU, a opet i Kanadsko nije za baciti! Dakle, adios srpsko!
hahaha šalim se! Samo ti znaš šta ćeš i kako ćeš i srećno sa tim! Brzo će to sve proći, vreme leti kao ludo! Još juče sa imala 18 godina... O.o
Ma ja sam to rekla čisto površno, jer neću da guram nos u tuđe živote jer realno otkud ja znam kako je drugimamislim, to mi je totalno bezveze. Tako da nisam mislila da je tebi lako ili da sudim o tvojim životnim prilikama
i srećno sa svim planovima!
![]()
jeeeeeeebotee, opet lažeš ljude po forumima, dokle više tako...Sutra putujem u Dansku.
jeeeeeeebotee, opet lažeš ljude po forumima, dokle više tako...
nadam se da neko od administratora prati ove nebuloze, te da ce te iskljuciti doživotno sa ovih foruma!!!!
Juhuuu Danci! Jel znate koliko dugo se čeka na radnu vizu za Dansku? Konkretno au pair.
mozes ,uz dodatni ispit, dobijes i posao pozz samo napredPozdrav svima,
Voljela bih cuti vase misljenje o zivotu i mogucnostima zaposlenja u Danskoj.
Uskoro dolazim zivjeti u Dansku pa me zanima da li je moguce zaposliti se sa diplomom dobijenom na nekom od nasih univerziteta(Beograd, Sarajevo, Zagreb, Banja Luka...)? Ja sam poljoprivredni inzinjer(engineer of agriculture) i govorim engleski jezik...ako je neko imao slicno iskustvo molim da me posavjetuje...hvala unaprijed.
kan du kommerMoguce je zashto da ne samo morash prevesti na engleskom diplomu
A inace ne znam da li si ikada bila u Dansku meni je iskreno to jedna od najruznijih skandinavskih zemalja...sama ravnica nemash nijedno brdashce da vidish i non stop vetar duva,inace Kopenhagen je prelep gradjedino shto valja
![]()