Živite li...

... onako kako želite? Šta vam fali? Šta vas sprečava u tome?
da mi je neko pre dvaes godina reko da ću ovako živim otero bi ga u tri lepe ****** materine...
e sad...nemoj neko da mi kaže svako je graditelj svoje sreće...misim znam ja to...
iam jedan prigodan klipitj koji mi uvek padne na pamet kad se priča o tome
samo da ga nađem

... onako kako želite? Šta vam fali? Šta vas sprečava u tome?

..objektivno - da..
..ali - uvek ima josh.. :) ..valjda umresh pre vremena kad mislish da si ostvario sve shto zelish..
..fali mi vreme i novoc za josh neke zelje, kao i verovatno vecini ovde i svuda..
..a prioriteti (neki moji stoprocentno, neki prihvaceni kao objektivni iako mi srce bludi za malo neracionalnosti sa strane sveta oko mene :mrgreen: )
vezani za raspodelu vremena i dostupnog novca me sprechavaju..jel..
..nishta pametno nisam rekla.. :sad2:

misim dal postoji ovde uopšte neko ko je ispunjen jabi pito :) ****** pare ****** sve
ranije kad sam došo ovde i kad sam vido koko čemera i jada ima, misim ko i svuda na ovom forumu, otvorio temu spitanjem dal si srećan...

..vreme i novac su u tesnoj korelaciji, nazalost..
..ko ima dovoljno novca, lako pribavi i vreme..

meni se cini da ljudi koji imaju novac, previse vremena trose da bi ga zaradili. ali dovoljno novca meni i nekom drugom mozda i nije isto....e sada..kad kesic pada s neba..ili ko zna odakle..to je vec druga stvar...

- - - - - - - - - -

pa bankrotiro sam imo sam firme i lokale i kocko sam se i drogiro i sve mi uzelo zelenasi i bivse zene,imas 100 maraka na zajam kriziram za bajk delove?:sad2:

stvarno tako izgleda.

Back