Zivim za vikend

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

qqjay

Domaćin
Poruka
3.568
Moram da priznam da je moj zivot nekako izgubio smisao, od ponedeljka do petka sve se svodi na to da preguram do vikenda, to mi se ni malo ne svidja ali ne znam kako bih mogao to da promenim. Jedno od mogucih resenja je da krenem da pijem svaki dan, a ne samo vikendom :lol: Predlozite jos neka

svako bi trebao traziti svoju , licnu srecu , ma kakva ona da je.

i onaj beskucnik moze biti srecniji od milionera a to bi i trebala biti poenta zivota.

sto se pica tice jedan period zivota mi je bio prilicno okupan ali sam posle nekog vremena uvideo da mi to ne odgovara i retko kad popijem i to ekstra umereno

Moram da priznam da je moj zivot nekako izgubio smisao, od ponedeljka do petka sve se svodi na to da preguram do vikenda, to mi se ni malo ne svidja ali ne znam kako bih mogao to da promenim. Jedno od mogucih resenja je da krenem da pijem svaki dan, a ne samo vikendom :lol: Predlozite jos neka
treba da zivimo ko zivotinje macke na pr,spavanjac,has,igra,smeh,sex

A kako bi bilo da radnim danima nešto radiš?
Možda je u radu smisao.

stigao vikend,grla suva,sreća izgubljena:)
ja moram da objasnim
ne pije se dobri moj čoveče vikendom,nego radnim danima,kada ti svakako do zivota nije,onda mu ga daj po ventilu
andrstud?vikend je za uživanje!

- - - - - - - - - -

i veći si ti alkoholičar,što popiješ pice dva dnevno,nego onaj sto krkne 10 komada pa se ubogalji
tako sam bar cuo,mozda i nije tako
najbolje je piti sredom
onda postaje smor
i taman se do subate oporaviš
e sad ako nemas hobi,uterašmujebeš ga onda,moraš voleti stvari

Back