Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
Da li bi se pravili pred svojim partnerom/kom ili mužem/ženom da ste zaljubljeni, a u stvari gajite ljubav prema nekoj drugoj osobi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eno vidi onu temu da je iskrenost i direktnost idiotizam vecina se slozila,onda se pos cude kad padne masnica za lazDa li bi se pravili pred svojim partnerom/kom ili mužem/ženom da ste zaljubljeni, a u stvari gajite ljubav prema nekoj drugoj osobi?
Da li bi se pravili pred svojim partnerom/kom ili mužem/ženom da ste zaljubljeni, a u stvari gajite ljubav prema nekoj drugoj osobi?
sanse nema
to je mnogo tuzno
kako kaze zvonko bogdan - ko te ima taj te nemaaa
ko sanja taj te ljubiii
ko te ljubi taj te lalalala
a ti o tom pojma nemaaaaaaaaaaaas![]()
Zar to nije Garavi sokak?![]()
sto bre ziveti u lazi?kao da zena ne moze da voli obojicu u isto vreme.ma sta obojicu i trojicu ako treba
a sto bi ih nervirala i nabijala im na nos ostale...mislim cemu iskrenost u takvom slucaju.pa ni drugarici ne kazete jao bas si se ugojila
- - - - - - - - - -
autor je bane krstic,a izvodjac zvonko bogdan
Zna Vronski šta je bilo sa Anom, pošto je ona htela da živi tako![]()
slazem se.al sa druge strane i pad je let![]()
Ovo pitanje kao iz leksikona iz osnovne.Što me uopšte ne čudi, jer je osnovna škola mnogim muškaricima odgovarajući emotivni nivo.
Moj odgovor neka bude onaj koji se postavljaču više sviđa. Whateva.![]()
Pa zar bi se za pare prodala?![]()
Ovo pitanje kao iz leksikona iz osnovne.Što me uopšte ne čudi, jer je osnovna škola mnogim muškaricima odgovarajući emotivni nivo.
Moj odgovor neka bude onaj koji se postavljaču više sviđa. Whateva.![]()
ovaj...osh da se sad lepo samokaznish![]()
Ja kontam da si žensko, ne pročita. Bukvalno živim u laži![]()
![]()
Ниво типа - Да ли имате симпатију и како се зове.
pokušavam da zamislim takvu situaciju i prosto ne mogu...ili voliš pa to i kažeš ili ne voliš pa to isto kažeš...osoba sa kojom si
ima pravo da zna s kim živi, treba da zna, fer je da zna i da sama odluči može li to da prihvati ili ne može...
mada...interesanta je ova tvoja predpostavka
pitanje je...bazira li se na konceptu
1.zene se "prodaju" po difoltu
2.nema bogatih zena
![]()
A, pa meni je to pitanje baš slatko. Jednostavno pitanje, jednostavan odgovor.
Mislila sam na neko drugo uprošćavanje neuprostivih stvari i hipotetičkih situacija.