ZIVETI SAM ?!?!

ne bih podnela da zivim sa drugaricom,ne bi izdrzale oko toga sredjivanje itd dugo vec par dana i natao bi lom,samoca mi cesto prija i bas bih volela da jednog dana zivim sama,ali u neumerenih kolicina se plasim

Ovih dana opasno razmišljam da se osamostalim.

Jedini problem mi je prljavi veš :lol:

Da naučim kako da koristim veš mašinu :)

Hrana mi nije problem. Uvek ili jedem u gradu ili uzmem nešto bzvz pa jedem ... Jedino taj prljavi veš ... :? Da li da se ženim ? :lol:

a sto se tice da ja zivim sama ???? nikada !!!! samoca je nesto najgore ....sa frendicom da !!!! i to bi bilo extra , sa deckom da ,al sam .....??? mozda bih i izdrzala i mozda bi bilo zanimljivo prva dva dana al posle ...pu p u daleko bilo..

da ti dam jedan savet..najboje u zivotu sto mozes da dozivis jeste da zivis sam/a.. ja zivim sama vec 4god.i nista mi ne fali..:) kad dodjem iz grada nema ko da mi broji sto si kasno dosla, zasto smrdis na alkohol i cigarete itd...
samo moras da budes sposoban/a za samostalan zivot..
znaci ako si sposoban kofere u ruke i adio dome..;)

da ti dam jedan savet..najboje u zivotu sto mozes da dozivis jeste da zivis sam/a.. ja zivim sama vec 4god.i nista mi ne fali..:) kad dodjem iz grada nema ko da mi broji sto si kasno dosla, zasto smrdis na alkohol i cigarete itd...
samo moras da budes sposoban/a za samostalan zivot..
znaci ako si sposoban kofere u ruke i adio dome..;)

tako je apsolutno se slazem,najjace je ziveti apsolutno sam!!!!!!nema niceg lepseg dodjes kuci izvalis se na krevet skines se bre go ako hoces niko te negleda kulirass,............uzivancija ja bih bas volela da zivim solo:P

Back