Kohen
Ističe se
- Poruka
- 2.450
Jos da se otcepe Radikali, i Srbija bi imala sanse .....................................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
makedonci??!igy_collettivo:zivela???Pa dokle ce se SRPSKI NAROD DELITI???prvo Makedonci,pa re.Srpska sad Cg..za koji mesec i KOSOVO..OCETE i tad vikati ZIVELA NEZAVISNA SRBIJA
Tamplja_90:Sad cje da bude nezavisno Kosovo,pa nezavisna Vojvodina...Al' svejedno,meni je drago sto su ''otisli'' barem necje vise smarati o tome...![]()
gradac5:CRNA GORA JE SAMOSTALNA A SRBIJA JOS UVEK ZAJEDNICKA
_Milanche_:Ja predlazem da se ponovo napravi Jugoslavija koja bi se satojala od Srbije :-)
dr hirurg:Ne znam zasto me ovo od tebe uopste ne iznenadjuje
Пошто свет не дозвољава да се Србија зове, једноставно СРБИЈА, јер увек мора да има неки прирепак да је тиранише, чула сам да се у кулоарима УН говори да ће се од сада Србија звати једноставно: СРБИЈА И ФРУШКА ГОРА, уместо досадашње СРБИЈА ЦРНА И ГОРА!_Milanche_:Ja predlazem da se ponovo napravi Jugoslavija koja bi se satojala od Srbije :-)
Naravno da hoćemo...I ima da ih molimo da nam se vrate.gradac5:kako stvari stoje mi srbi cemo se jos i izvinjavati crnogorcima sto su se odvojili.