Žive svirke

  • Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja
I

iluzionista

Gost
Baš juče nabasah na ok mesto... Na mestu nekadašnje pivare "Stari Grad" (preko puta početka Knez Mihajlove) sada je otvoren pub "Old Town"... Izgleda fino... Enterijer je ok. Svirke su sredom i četvrtkom.

Da li vi znate neko novo/staro mesto gde se može čuti dobra live muzika? U Bgdu je sve manje takvih mesta, pa bi ih bilo lepo skupiti u jednu temu za sve ljubitelje dobrog provoda.
 
Iz raznoraznih razloga... Nedostatak para, recimo...

Hard Rock Caffe (ako ima onih koji se sećaju prvog i jedinog BG HRCa) je držao neki Arkanovac koji je kroz njega prao pare... A bilo je dobro mesto... :(

Nego... Ljudi... Ajde 'ljunite na sto neki info...

Naravno... Mogu standardna mesta... Recimo Plato... Subotom sviraju So Sabi... Ne znam ko svira drugim danima... Tramvaj... Izmeniše programsku šemu... Zna li neko detalje?
 
joj ja ne znam kako se zvalo mesto... moram da pitam ortaka, znam gde je ali ne mogu da se setim kako se zove. Ostalo mi je u sećanju zbog računa na kome je pisalo +15% za muziku :roll:
 
NeBoo:
Fest (kod hale Pinky) - Subotom FuzzBox
Black Turtle Pub - Ponedeljkom Unplugged Rock
super mesta, ali mislim da vam je to vec poznato sve

Bio sam u Festu prošle godine, odlično je bilo na FuzzBoxu. Super je svirka.
E, pošto voliš tako nešto ...30. U SKC-u je Tribute svirka, od 18h do ujutru.
 
HeBePoBaTaH_:
Bilo je, tetka, u tvoje, gimnazijsko vreme. Ima i sada ponekad, ali tokom leta.
U Jakšičevoj je. Na Varoš Kapiji...
Ne bi meni ljaci prelazili mostove do prestonice
e,mali nemo da ti tetkaaa...
nije bilo u gimnaziji...bilo pre par godina...i cele zime...
i bilo je do jaja...
eh, kada se tetka seti:p
 
Meni je najpre pao na pamet Skandal i Euterpa bend koji je zaista odlican (makar meni), a sviraju rock, pop, funk i sl. Mislim da nastupaju samo subotom, ali ni u to nisam sigurna :)
Dalje, La Revolucion... Jedna devojka peva zaista odlicno, utorkom (makar sam ja isla utorkom, mozda nastupa i nekog drugog dana), a muzika je brza i tera na ples ;)
Trece sto mi je na pameti je hotel 'Balkan' na Terazijama i Son Kuba Son bend. Nastupaju sredom i u pitanju je kubanski ritam... Dakle plesno vece :D
Cetvrto sto mi je na umu je restoran 'Kovac' kod FON-a i FPN-a, cetvrtkom od 22h nastupa Amaro Del grupa, koja se bavi izvodjenjem izvorne romske (ciganske) muzike iz raznih krajeva sveta. Zaista je odlicna atmosfera, iako je restoran u pitanju, nije uopste skupo, ulaz je besplatan, ne placa se muzicki dinar, ne placa se garderoba, a pice je zaista po povoljnim cenama (pivo od 60 do 100 dinara), vino oko 135 dinara i sl.

Sva ova mesta sam obisla u poslednjih dvadesetak dana, tako da su informacije koliko toliko sveze, ali ko zna... mozda se nesto promenilo ;)
 

Back
Top