ZORO-
Iskusan
- Poruka
- 5.176
Sex izmirenja? A jel' to kad se svi problemi rešavaju pod jorganom?![]()
Previse toplo za jorgan bwe, to hot.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sex izmirenja? A jel' to kad se svi problemi rešavaju pod jorganom?![]()
Previse toplo za jorgan bwe, to hot.Jesmo se sad posvadjali?
![]()
Jock, sa mnom je teško posvađati se. 8)
A i saliti se sa tobom je izgleda isto tesko.![]()
Što? Otkud taj zaključak?![]()
Hmm zbog smajlija na kraju? Aj nebitno jedani tebi za laku noc.
![]()
Mrzela ja jednog lika...
U stvari mrzela sve ono sto je on bio , a ja nisam razumela.
Tip coveka za kog sam rekla , nikada sa njim!
A onda bila........
i dalje ga mrzela i jos manje razumela
ali....
orgazam koji sam imala sa njim je bio za pamcenje
***, cudno je to,
Kod tog nepodnosenja medju suprotnim polovima, ispostavi se na kraju da je to neka neizrazena simpatija... privlacnost. Nekoga ne podnosite, a opet nemilice zelite i onda jedan trenutak, jedan na jedan, sami u prostoriji i.......
Ja sam ovde nova, ali vidim, ko o čemu - muška spomzoruša o lovi...![]()
Neh ne bih se nikad sexao sa nekim koga ne podnosim.
Mora bar malo da mi se svidja kao osoba, bar da pomislim ma ok je.
Ne bi mi uopste bilo zanimljivo da se sexam sa nekim koga ne podnosim, to mi bre lici na silovanje.Ustvari kapiram da ima onih jako zagorelih osoba koji na takve i pristaju, ali to je po meni ludilo i licna slabost...
Mrzela ja jednog lika...
U stvari mrzela sve ono sto je on bio , a ja nisam razumela.
Tip coveka za kog sam rekla , nikada sa njim!
A onda bila........
i dalje ga mrzela i jos manje razumela
ali....
orgazam koji sam imala sa njim je bio za pamcenje
***, cudno je to,
Kod tog nepodnosenja medju suprotnim polovima, ispostavi se na kraju da je to neka neizrazena simpatija... privlacnost. Nekoga ne podnosite, a opet nemilice zelite i onda jedan trenutak, jedan na jedan, sami u prostoriji i.......
Da li biste mogli da se sexate sa nekim koga zapravo ne podnostite...?
Na sta mislim? Recimo, ima osoba koju ne mozete da vidite ocima, ne zelite je uopste u svom zivotu nikako! Ali (imali ste sex ranije) bio je OK sex... I nemate nikakvu drugu mogucnost tog trenutka, ili uopste za sex.
Da li bi odbili ili prihvatili poziv?
Znaci nadjete se, bez i jedne reci izgovorene izsexate se super, sve regularno, cak i mazenje i razidjete se posle toga! Ali bukvalno da ne izgovorite ni jednu rec...Prihvatite to kao bukvalno necije telo koje cete iskoristiti da vam bude lepo, i to je to. Uopste ne razmisljate o karakteru osobe itd. nego samo telo....
![]()
Ne mogu... Imam takvih osoba u zivotu koje bi dosle odmah da ih pozovem, ali oni mene jednostavno vise ne privlace... Ma, ne zanimaju me uopste...Da li biste mogli da se sexate sa nekim koga zapravo ne podnostite...?
Na sta mislim? Recimo, ima osoba koju ne mozete da vidite ocima, ne zelite je uopste u svom zivotu nikako! Ali (imali ste sex ranije) bio je OK sex... I nemate nikakvu drugu mogucnost tog trenutka, ili uopste za sex.
Da li bi odbili ili prihvatili poziv?
Znaci nadjete se, bez i jedne reci izgovorene izsexate se super, sve regularno, cak i mazenje i razidjete se posle toga! Ali bukvalno da ne izgovorite ni jednu rec...Prihvatite to kao bukvalno necije telo koje cete iskoristiti da vam bude lepo, i to je to. Uopste ne razmisljate o karakteru osobe itd. nego samo telo....
![]()
...ovaj post si mogla da ostavis i na mojoj temi,al ajde sad...
http://forum.krstarica.com/threads/214071
:rolleyes:
@Tema: Naravno, to je čista fizika... idealan antistres!![]()