Orome
Obećava
- Poruka
- 88
Ono, lupanje po obrazu, pljuvanje i te fore![]()
samare sam preskocio zbog zenskih forumasa, to se desilo kad je sve razotkriveno, pred hebacima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono, lupanje po obrazu, pljuvanje i te fore![]()
Ne znam ali ni meni ne zvuci kao prevara pa makar samo sat da se desilo sve to posle raskida.Brzo i prebrzo je nasla utjehu ali prevarila nije nikoga.
Izvinjavam se hoce li mi neko objasniti kako izgledaju gace sveze posle sexa?!
Izvunjavam se zbog ovakvog neznanja ali umirem od zelje da saznam...
Pozdrav!

I meni se to urezalo i zamišljam ih tople, puše se, a iz njih izbija neka para prijatnog mirisa. 

Izvinjavam se hoce li mi neko objasniti kako izgledaju gace sveze posle sexa?!
Izvunjavam se zbog ovakvog neznanja ali umirem od zelje da saznam...
Pozdrav!
nisam htio da budem vulgaran, nasao je izdrk na gacicama

mora da ga je probao pa zakljucio da nije njegov...

hahaha orome ajd priznaj sad da si sve izmislio

A ne gade ti se oni koji posle metar dana od raskida dugogodisnje veze, vec lezu u novi krevet? Pfff...Pa očigledno da nije bila tako jaka, a naročito kada kažeš da su živeli zajedno, ali u trenutku raskida nisu. Dakle, postoji razlog. Uostalom, ono što je jako ne može se prekinuti tako lako. I da li bi važila ista pravila da je npr. ona zatekla njega sa nekim devojkama? Ili bi to bilo ok? To je čista sujeta o čemu ti govoriš i ništa drugo. A još treba dodati i nenormalan um, pošto arlauče i prati, proverava. Fuj, bljak, gade mi se takvi ljudi. Postoje suptilniji načini da se dozna nešto, a ne da se gnjave ljudi.
nisam htio da budem vulgaran, nasao je izdrk na gacicama
hahaha orome ajd priznaj sad da si sve izmislio
Mozda se istripovao, mozda su bile cimerkine gacice to.