Ziva istina o atraktivnosti zena

Ma ti reci da se gnusas dede al da si nepredvidivog karaktera :D Nisi ni ti cvecka ako si imao ljubavnicu :D Znam i ja 3 jezika,Bosanski,Srpski i Engleski :D

Nisam rekao da sam idealan, ali nisam ni los covek. Sta da radim kada nisam imao nikoga a mlad sam zgodan (a osim toga i skroman :D) a bio sam samotan kao ker (Polj. Samotny jak pies), frustriran. Morao sam da radim nesto da osecam se bolje.

- - - - - - - - - -

Onda su to feromone a ovo je velika razlika.

Nisam rekao da sam idealan, ali nisam ni los covek. Sta da radim kada nisam imao nikoga a mlad sam zgodan (a osim toga i skroman :D) a bio sam samotan kao ker (Polj. Samotny jak pies), frustriran. Morao sam da radim nesto da osecam se bolje.

- - - - - - - - - -

Onda su to feromone a ovo je velika razlika.

Povredjivanjem drugih ne mozes se ti osecati bolje :) Da si otisao pa iscepao 2 kubika drva osecao bi se bolje...msm nisam ja neki fiskulturni fanatik al ono...varanje nije resenje :)

Decak, zivot je put kojim moras da prodjes i ako ti svaka barica bude prpreka ciljevi ce uvek biti daleko.

Tvoj posao nije da razmisljas sta zene misle i sta im treba nego da budes svoj, prava ce se naci.

Jos niko nije nasao sablon za zene generalno, poenta je slusati tu koja je pored tebe, a za ostale te bas briga.

Vremena se menjaju, price se menjaju, ali muskozenski odnosi ce uvek biti isti. Zenama trebaju muskarci i obrnuto.

Znaci budi muskarac i ne obracaj paznju na misljenje zena, jer ce te prava prepoznati.

Zene izmedju 30-40 godina imaju vise dostojanstva nego moje vrsnjakinje.Pa i su inteligentnije. Omladinu sjebase sistem edukacije. Pravi od poljskih omladinaca debile.Pa moja komsinica iz gimnazije gde je moja majka direktorka i uciteljka istorije istovremeno ima sa geografije 4,5 (skala ocena u Poljskoj medju 1(najgora) -6(najbolja) ) a nije sposobna da pokaze Poljsku na geografskoj mapi.Pa **
..................................................................
:,, Głupia jak but z lewej nogi'' (Glupava kao cipela sa leve noge ). Pa je nebi kresnuo, da mi plate nebi metlom taknuo. Mrzim ignorante i debile.

Sine, nemoj mnogo da se opterećuješ ženskom inteligencijom, nećeš tako daleko dogurati.
Kad budeš prošao par veza sa inteligentnim ženama, naučićeš da ceniš glupačice.
A ako budeš imao sreće upoznaćeš jednog dana neku koja je pametna, ali se pravi da je glupa samo zbog tebe. Nju oženi.

Zene izmedju 30-40 godina imaju vise dostojanstva nego moje vrsnjakinje.Pa i su inteligentnije. Omladinu sjebase sistem edukacije. Pravi od poljskih omladinaca debile.Pa moja komsinica iz gimnazije gde je moja majka direktorka i uciteljka istorije istovremeno ima sa geografije 4,5 (skala ocena u Poljskoj medju 1(najgora) -6(najbolja) ) a nije sposobna da pokaze Poljsku na geografskoj mapi.Pa ***** ja takav sistem edukacije i takve buduce lekare, nadam se sto nikada necu zaboleti ozbiljno, jer u suprotnom slucaju bolje da se ubijem nego da me leci doktorka poput ove devojke.Pa sta se tice teme zena to nikada necu da vodim ljubav za zenom, koja nije dostojna da joj ljubim stiklice.Zena mora da ima neku inteligenciju, dostojanstvo i da ima negovane nokte i cukljeve, najvise mi se svidjaju crna i crvena boja nokta kod zena, onda se ponasam kao besan bik.Pa moja druga komsinica, koja je uciteljka u skoli mojoj majci, ona tupava koja ima 36 i uci u razredovima 1-3, ne svidja mi se. Ne izgleda lose, ali je glupa . Ukucala je u svoje CV da odlicno poznaje engleski, a zna ukupno 5 reci na engleskom, kada sam je pitao da li putuje u Ankaru avionom preko KONSTANTINOPOLJA odgovorila je da nezna u kom DELU POLJSKE se taj grad nalazi. A mogu da mnozim ovakve primere njene gluposti. Nije losa iznutra, ali jbg, tupava. Kod nas Poljaka se prica :,, Głupia jak but z lewej nogi'' (Glupava kao cipela sa leve noge ). Pa je nebi kresnuo, da mi plate nebi metlom taknuo. Mrzim ignorante i debile.

nisu ovi forumaši toliko probirljivi... al bravo za tebe i stav.
samo još malo na gramatici da poradiš... ako ne planiraš da masiraš čukljeve.

Back