Zimske ženske kape

Postavi sliku tog šeširića jer nemogu zamisliti

Шеширић шивен од сомота, без иједног крутог дела. Oвако нешто, нпр:

13542249014819_3.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
nosim
obicne kape, sportske ili neke sasave
ne nosim ih kao modni detalj, vec kao nuzdu
sesiri kacketi i sl ne pokrivaju sve sto meni treba tako da to nema poente da nosim
dal mi stoji, pa ne, al me zabole na -10 dal mi bilo sta stoji

mnogo ih cesto gubim :(

nosim kape stalno,mrzim da mi se glava smrzava,imam ih jako puno,raznih,ali najvise nosim jednu sto godina staru,mislim da je to bila prvo zmuova,pa nosilo starije dete pa kad se dovoljno ofucala za kantu,ja je prigrlila.ovako izgleda,samo ja nju navucem skroz onako ćiptarski na glavu
elin-kling.jpg

Ja isto nigde bez kape. Imam raznih fela pa menjam u zavisnosti od temperature napolju.
Do prošle nedelje sam nosila kaput i beretku, ove nedelje sam počela da nosim perjanu jaknu i debeli štrikani kačket.
A pošto se obučem kao da idem u svemir, potpuno je svejedno šta imam na sebi jer se ni ne vidim od toliko krpa.

Tema je ženske kape za zimu ...ja koji god model stavim na glavu meni izgleda smiješno pa se pitam jel tu ima nekih parametara koje treba promisliti u kupovini kape

Da li nosite zimske kape?

Ja muku mucim da nadjem sesir-kapu, znaci da bude recimo vuneno i strikano, ali da je u obliku sesira. Imala sam jedan takav ali se ofucao i isteglio, nosila ga 100 godina, ali vise nije ni za sta. Imam i nekoliko vunenih traka za kosu, da mi ide preko usiju.

Nosim uglavnom kackete, klasicne zimske kape ne volim.

Back