Зимске олимпијске игре и почетак Америчко Британске агресије на Русију!

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.907
ауторска тема

Почеле су зимске игре и исто тако дуго предвиђани почетак рата , предвићан управо од стране западних сила .
Сетимо се да се исто то десило када је било питање Грузије и напада на Северну Осетију .

да ли ће исто поново да се уради и да се изведе агресија на Русију ?

Исто ме интересује за кога уопште раде српске новине када се у новинама типа курир , блиц итд..пласирају срамни текстови о наводној "агресији Русије на Укрјаину" и тако се вешто медији ставља под западну пропагндну машину ..СРАМОТА ДА ИХ БУДЕ , ПРОДАЛИ СУ СЕ !

Znam samo da mocna sportska velesila Srbija ima dvoje predstavnika. Vise imaju CG i BiH.
Treceg si zaboravio....

sankanje.jpg

ауторска тема

Почеле су зимске игре и исто тако дуго предвиђани почетак рата , предвићан управо од стране западних сила .
Сетимо се да се исто то десило када је било питање Грузије и напада на Северну Осетију .

да ли ће исто поново да се уради и да се изведе агресија на Русију ?

Исто ме интересује за кога уопште раде српске новине када се у новинама типа курир , блиц итд..пласирају срамни текстови о наводној "агресији Русије на Укрјаину" и тако се вешто медији ставља под западну пропагндну машину ..СРАМОТА ДА ИХ БУДЕ , ПРОДАЛИ СУ СЕ !
А ко ће то да нападне, јел амери са оним елитним снагама из Авганистана?

Znam samo da mocna sportska velesila Srbija ima dvoje predstavnika. Vise imaju CG i BiH.
pa posto sve znas, onda sigurno znas i to,
da za skijanje, kao i za svaki sport
nije dovoljno 2 meseca treninga na kopaoniku,
al si ti toliko pametan, da bi 12 meseci
zasipao kopaonik vestackim snegom

Back