mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.196
Dobra gradska zimska šara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra sara ne galame ?Kupljene i postavljene. Nisam sliknuo pre postavljanja. Dok se jos nisu zaprljale. Kada se setih vec bilo kasno. Uspeh samo ovu snimku napraviti.
Pogledajte prilog 1243839
Pa da Conti su malo mekse manje traju ali bolje lepe ..Ne. Bar do oko 50km/h dok je otvoren prozor. Na vecoj brzini kada zatvorim ionako se nista ne cuje od izolacije.
Jedino sto se dalo odmah primetiti da su nesto tvrdje od onih Pireli letnjih. Iako mi se cini da je Misko bio tvrdji od Kontija, deluje da su ove tu negde, kao Misko. Kazem za zimske.
Mi cele godine palimo svetla ****** ih svetla ....Ne zaboravite da je od sutra obavezna zimska oprema. Znači sve četiri zimske gume (to su one sa oznakom planine i pahuljom snijega) ili ljetne gume sa dubinom šare od minimalno 4mm i lancima spremnim za korištenje u slučaju zimskih uvjeta na cesti.
U slučaju neimanja zimske opreme, a da vladaju zimski uvjeti na cesti, policija će vas preusmjeriti na druge pravce ili vas isključiti iz prometa, a može vam napisati i kaznu. Zimska oprema u/na automobilu je obavezna od 15.11-15.04.
Isto tako i svjetla upaljena danju su obavezna od 01.11-31.03.
Pogledajte prilog 1255214
Samo oznaka M+S ne označava zimsku gumu. Zimsku gumu označava planina i pahuljica.
Sta me to briga ja vozim stariji auto ...a uostalom to trosi akumulator bezveze i gorivo ...debilna zemlja.Dobro, ali sad sve više kola ima dnevna koja se pale uvek kad upališ motor.
Dobro za driftanjeLetnje gume po snegu i letu su vrhunska zabava, mene baš mrzi da menjam gume![]()