Zimska destinacija

Manga Hilux

Legenda
Moderator
Poruka
66.209

Organizujte se na vreme: Ovo je najpopularnija destinacija za skijanje i zimski odmor u Evropi​

Izvor: TU Magazine

Austrija je sigurno jedna od najpopularnijih destinacija za skijanje i zimski odmor u Evropi.
Sada u svojoj ponudi Austrija ima i neverovatne kućice napravljene za najluksuzniji zimski odmor.

Ove prelepe drvene luksuzne kuće smeštene su u blizini Kicbila (Kitzbühel), i nastale su kao impresivno delo arhitekata iz milanskog studija Petera Pichlera. Napravljene su tako da izgledaju kao izmišljene za idiličan zimski odmor u srcu Austrije.

Tree suites su apartmani, odnosno luksuzne kućice smeštene među krošnjama dizajnirane tako da gostima pruže nezaboravno iskustvo boravka u prirodi. Osnovna veličina apartmana je 60 ili 80 kvadratnih metara i nalaze se visoko među krošnjama drveća.

Apartmani sadrže, između ostalog i saune, a spavaće sobe imaju staklene zidove koji gledaju prema balkonu. Svaki ima neverovatan pogled na Alpe i šumu koja ih okružuje. Do soba se stiže diskretnim liftom sa staklenim zidovima sa predivnim pogledom ka okolini.
Sve je napravljeno od ekološki prihvatljivih i recikliranih materijala, a projekat je inspirisan lokalnom arhitekturom koju reinterpretira na savremen način. Osnovna ideja iza dizajna je aktiviranje i „pojačavanje“ ljudskih čula korištenjem jednostavnih i lokalnih materijala, kako bi se dok maksimalno iskoristilo iskustvo boravka u prirodi.
 

Back
Top