- Poruka
- 23.062
Свуда се шири паника!
Auuu, dobro nije nabrajala do desetog kolena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Свуда се шири паника!
A gde su nam grtalice?Zašto se nisu spremali za zimu!U mojoj mesnoj zajed.imaju samo lopate!Strašno!Narod čisti sam trotoare i niko ih ne plaća kao što to eto može Đilas.Gde god pogledaš ne valja-zato je ova halabuka-spinovanje.Umojoj školi doneli bure nafte ,a predsednik opštine se hvali kako su škole obezbeđene ali eto-odluka ministra...ma dajte više!
Ma, divno bre, eto nas ubacili u Štab za vanredne situacije, a mi nemamo grejanje već 10 dana, valjda da se naviknemo na situaciju, rialiti šou u originalu.Menjali nam brojilo(navodno neispravno i uzrok svih problema) i rekli- a što se bunite, pa vi kao humanitarna organizacija, normalno je da izginete kao i narod, a ako se provučete, svaka vam čast!Eto, mi još uvek nemamo geejanje, ali borimo se muški da pomognemo, pa kom opanci, a kom nesleđeni prsti(ostala mi još dva), mašala!
Изненадио нас снег у сред фебруара, кад смо му се најмање надали....
Не видим поенту у томе да ми у Војводини не идемо у школу, кад је тек јуче пао први снег ове зиме, и има га тек до колена...
Снег ко снег.
''Дрва има није зима...''
Мислим, много хладније је било прошле недеље кад је дувала кошава...
Ако се прогласи ванредно стање, онда мора да се прогласи и обавезна радна обавеза, типа како су урадили сада ЦГ-****, само ми не...
Принцип, ништа се не дешава у Србији, ако се не донесе одлука у Београду, није тачна у смислу да имате локалне власти и на територији општине може да буде проглашено ван. стање, али је очигледно да се тога сете неки само кад падне снег и у БГ. Имате локал, бирали сте га..није вам га престоница бирала. Оно што је ненормално је да прете рестрикцијама, а да пола небитних ствари троши сада ел. енергију, нерационално и бесмислено.
Заправо, код нас и није проглашено ванредно стање, него - ванредна ситуација (само да се не би ништа радило и да би се спиновала пажња јавности са егзистенцијалних на временске непогоде).
a da li će se uvesti restrikcije struje, šta mislite?
A kad dođe Sunce, onda ćete kukati kako je toplo i kako se znojite, a, a?!![]()
Nama juče prošla grtalica ispred kuće, kao u priči o Kanadi, zatrpala prilaz garaži koji smo čistili ceo dan. Očistili ponovo, kad večeras neka buka. Nije grtalica, nego pravi pravcati buldožer prošao i još kod naše kuće nagurao sneg, napravio brdo. Nećemo morati da ga čistimo jer nije na ulazu, ali, cenim , da će to biti poslednji sneg koji će se otopiti, koliko ga ima na gomili. Možda ga izravnamo pa da imamo brdo za sankanje![]()
Ne pitaj !!! Uoč' male Gospojine, kada se Franja Josif krunisao za cara, ona se već uveliko zadevojčila !!!draga Helen, ne znam koliko ti je godina, ali vidim da bar iz priča pamtiš neke davne zime
Ne pitaj !!! Uoč' male Gospojine, kada se Franja Josif krunisao za cara, ona se već uveliko zadevojčila !!!![]()
Konačno, PROLEĆE...