Zima ,zima e pa sta je kaze tema...
E pa kod nas je haos...prvo obadvoje mi spavaju preko jorgana a ne ispod

te dzakove ne podnose ni pod razno(za ovog velikog i nemam ipak je preveliki) tako da i po noci drzimo grejanje upaljeno sto meni smeta! Isusi vazduh u sobama,a i nekako mi ljepse spavati u malo hladnijim sobama...valjda navika...
Drugo kada negde treba da krenemo(a izlazimo svaki dan da vodimo batu u skolu) meni dodje da odustanem samo kad pomislim sta sve ne moram da navucem na njih;krenemo od devojcice cice koju dok obucem treba mi pola sata(bodic,majicica pamucna,malo deblja majica ili dempercic,hulahopkice,jos jedne carapice,pantalonice) e onda krenemo u akciju navlacenja skafandera

i tu vec padam s'nogu,place k'o da ju koljem...zatim slede cipelice koje dok jednu stavim ona onu drugu skine i tako u krug...eto fali jos kapica i salic i mozemo da idemo kad mene moja cera gleda pravo u oci sva ozbiljna i KAKI

Aj na presvlacenje
Ne salim se ovo mi radi u 9 izlazaka od 10!
E onda sinisa kojeg sal DAVI,a kapa mu smeta pa nece ni jedno ni drugo...a cipelice uvijek hoce one druge...valjda samo da me malo zeza...
E onda napokon izadjemo sve sa nasim kisobranima,jer ovde kisa ne prestaje vec danima i krenemo nasim putem neko sretan ,neko zadovoljan a ja uznojena....
Tako da meni i nije "zima,zima e pa sta?"
Ja jedva cekam prolece i sunce