ZIMA JE BRRRR

Mi zivimo u kuci i grejemo se na drva, ali smo prosle godine zbog bebe kupili TA pec i grejali tu sobu; posto je losa izolacija mi smo za jedan mesec platili 9000 dinara i od tad sam iskljucilapec. Sad se selimo u Zajecar, kupili smo stan, ali bez grejanja pa hocemo da uvedemo grejanje na struju, znas ono kotao i radijatori posto na TA pec ne mozemo da se grejemo jer je stan troiposoban.Ja sam te razumela da i ti imas takvo grejanje...:?::!: A za racun su nam rekli ako grejemo ceo stan da bude bas bas prijatna atmosfera kostace nas oko 200 eura, sica:dash::dash::dash:

Pa znaš kako, mi smo se smrzli prošle zime a plaćali smo 13-18000 svakog meseca, mislim da je bilo i više oko nove godine jer je baš bilo hladno... I ja imam takvo grejanje, imamo dobru izolaciju tako da se nadam da će biti toplo.
Ako račun bude kao prošle godine neće mi smetati iz prostog razloga što znam šta plaćam, nije mi hladno.

a jel? :think:
a pa dobro....ja ustajem u 9 ili pola 10...kako kad...pa se prilepim za radijator da proverim a on...hladan...
mada tada je temperatura napolju vec nekih....18....
videcemo sutra
a to sto je poslupelo grejanje...za to bi ih uhvatila za gushu...svashta bi im rekla :evil:
na kraju cemo placati 100 evra mesechno :evil:

Jeko nisam video ranije post .Nije mi bas najrazumljivija vasa situacija , imate li grejanje na gas ili imate gas za domacinstva ?

Koliko meraca imate u zgradi imate (pretpostavljam jedan) ?

Ko je provajder tj. kome placate racune za gas ?

Zamislite kako je bilo nasim bakama i dekama koji su morali da vuku ugalj i drva,pa da loze i pritom da se guse u dimu ako je cug los.A mi imamo 101 varijantu na raspolaganju i kukamo.Sta ce tek biti kad nasa deca dodju u nase godine? Ajde malo entuzijazma.

Zamislite kako je bilo nasim bakama i dekama koji su morali da vuku ugalj i drva,pa da loze i pritom da se guse u dimu ako je cug los.A mi imamo 101 varijantu na raspolaganju i kukamo.Sta ce tek biti kad nasa deca dodju u nase godine? Ajde malo entuzijazma.

Moja sveki u kuci pored jos uvek lozi ugljem... :ok: svako se snadje na svoj nacin :klap:

i meni je jako zima,a procitah u novinama da nece biti grejanja do nove godine,kuku lele,pa to nema smisla,placamo cele godine,jos su i poskupeli,a smrzavamo se,iskrsli im neki radovi,ma sta mi rece,svake godine ista prica,pa nemojte molim vas.deca se smrzavaju po skolama i vrticima,a kod kuce da ne pricam,brrrrrrrrrrrr.....jako sam besna,cist bezobrazluk....:thumbdown:

E da malo poguramo temu
Zima kuca na vrata, bar kalendarski, pa sad pitanje: da li ste se i kako pripremili za zimu?
Mi imamo uljani od prosle godine da pripomognemo centralno grejanje, ja sam skoro kupila jos i jednu malu grejalicu, a onda je i mm kupio klimu
Iskreno se nadam da cemo KONACNO jedne zime da se ugrejemo
To sto imas centralno ne znaci da ti je toplo:dash:
A vi?

I koliko placate struju ako nije problem da mi kazes...mi sad uvodimo u stanu pa me interesuje koliko cemo da placamo struju...

Obećala sam ti odgovor kad stigne račun.. za septembar je stiglo 6.500 dinara,
grejali smo se ceo mesec. Za oktobar pretpostavljam da će biti do 10.000 i to mi je ok. Manje je nego prošle godine.. Moram da kažem da nismo štedeli, onoliko koliko je trebalo, toliko smo se i grejali, bez zadrške.

Back