Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Благодарим нашем модератору на првом месту,а затим и да одговорим Снаги да је био благ....Сви сем зилота су добродошли у СПЦ...Верници Истински Православне Цркве Србије су на мети СПЦ-а,често сатанизовани без мере и укуса....
Ništa od navedenog na žalost nije tačno.Да, мада с друге стране се и не види нека претерана потреба за "старокалендарцима" у Србији, када СПЦ држи стари календар... а што се тиче екуменизма, ми смо и даље далеко од тога, а у СПЦ има много квалитетнијих бораца против тог зла него код зилота.
ček , stani malo, šta bi sa Zilotima?
koja je njihova priča?
čemu streme?
za šta se bore?....
ne sire nikakvu mrznju
Куме, види среди ми оно...![]()
Вероватно се зато на врху њиховог централног манастира Есфигимен вије застава са мртвачком главом, са натписом Ορθοδοξία ή θάνατος - ПРАВОСЛАВЉЕ ИЛИ СМРТ!![]()
jel' to poruka uperena ka drugima ili, mozda, ka njima samima?
To se odnosi iskljucivo na njih unutra. Ne odnosi se na ceo svet pobogu![]()
Drugo, pricam ti o zilotima u Srbiji i sta je njihov cilj, a veruj mi razlikuju se od zilota sa svete gore u mnogo cemu![]()
U svakom slucaju to su najcistiji pravoslavni hriscani [sp ziloti]... A ja kao ldp-ovac ako ti kazem da ne sire mrznju onda mi veruj![]()
zato sto su izlovani. Nisam ja dosao da ih branim kao sto sam ti rekao nisam zilot pa nemam razloga, govorim cisto iz razloga sto se ovde cesto koriste u pogresnom smislu, u pitanju nije nikakva sekta i samo to je vazno da se zna, a koga zanima vise...neka pitaЈел? Па су зато набили барјак на врх манастира а не на унутрашњи зид, рецимо? :rolleyes:
Da, ali ziloti koje ja poznajem nisu takvi kakve ih predstavljas ovde... A ja ti pricam iz iskustva sa njimaСви су они изданак исте организације.
Ja ti kao ldp-ovac kazem ko siri a ko ne mrznju, jer mi o tome najvise pricamo...Е ако ми ти као лдп-овац тако нешто кажеш, одмах ћу да ти поверујем
btw. заборавио си (опет као лдп-овац) да напоменеш да зилоте и њихову "борбу" подржавају многе Европске институције, и то баш оне против којих се, наводно, зилоти "боре"...
Апсурда ли, а? :rolleyes: