Зилоти

Ako je Duh Sveti u crkvi,sta je onda u Akakijevoj kuci?Kako privatna kuca,moze da bude crkva??Da li si ti svesan sta ti pricas?
Ti sveti vojnici kraljevi,na koje se ti pozivas su mahom gradili crkve da iskupe svoje grehe za zivota.Veliki broj njih je pocinilo ubistva , pa su smatrali da ce podizanje crkve da ih "opere" pred Bogom.
Ali to je vec druga tema..
Не мислим на Цркву (као грађевину) већ као на мистично Тело Христово, заједницу Светих. Грађевине не одређују суштину Цркве. Јер да одређују, онда Црква у прва три века није ни постојала (сачувај нас те хуле, Боже!) јер су се хришћани скупљали по кућама, пећинама, катакомбама...скоро пуна три века.

Наши свети цареви, краљеви и ратници су живели благочестиво. Било је и грешака, али и покајања. Да није тако, не би их Бог прославио светим благоуханим Моштима. Треба да имаш љубави према њима, ако се овде позиваш да си неки верник и бранитељ Светосавља.

Ako je Duh Sveti u crkvi,sta je onda u Akakijevoj kuci?Kako privatna kuca,moze da bude crkva??Da li si ti svesan sta ti pricas?
Ti sveti vojnici kraljevi,na koje se ti pozivas su mahom gradili crkve da iskupe svoje grehe za zivota.Veliki broj njih je pocinilo ubistva , pa su smatrali da ce podizanje crkve da ih "opere" pred Bogom.
Ali to je vec druga tema..
Како у кући, или напољу може да се служи литургија и обављају Свете Тајне (крштења, венчања, итд.) већ сам ти писао. За литургију је потребан је само антиминс. Јел читаш ти моје одговоре на твоја питања или ја више да се не мучим да ти одговарам кад већ не читаш?

Како у кући, или напољу може да се служи литургија и обављају Свете Тајне (крштења, венчања, итд.) већ сам ти писао. За литургију је потребан је само антиминс. Јел читаш ти моје одговоре на твоја питања или ја више да се не мучим да ти одговарам кад већ не читаш?

Zar sumnjas???:eek:

Или например да те питам да неко хоће пред тобом да убије твоју мајку, девојку, жену, децу... шта би ти радио? Јел би пустио да их убију?

JA sam ateista i komunista :cool:

Sta ti mislis da bi mu radio :evil:

Ali TI si vernik "istinski"

Ti ne bi smeo da radis sto i komunisti:rtfm:

Па онда је јасно што не разумеш правилно Божије Заповести.
Добро је што си ово признао да не губим више време на твоја питања.

Pa ne bih se osecala prijatno,ali mislim da ih ne bih tukla.Verovatno bih pozvala policiju,ili nesto slicno..Sigurno ih ne bih tukla :p
Хахахаха !!! :rotf: Док дође полиција твоја деца би гледала голотињу а можда би се голаћи манијаци охрабрили па би покушали и да те силују. И јел ни онда се ти неби бранила да не увредиш или повредиш манијаке? :rotf: Свашта. Само причаш безвезе да испуниш оно што си написла као тренутну активност "нервира зилоте" а уопште ти није циљ да мало размислиш и искрено пишеш. Уопште ти ниси тако мирољубива како нам се представљаш. Убеђен сам да добро знаш како да се браниш и одбраниш од насртљиваца него само овде испуњава своју активност "нервираш зилоте" без разлога.

Па онда је јасно што не разумеш правилно Божије Заповести.
Добро је што си ово признао да не губим више време на твоја питања.

Ma pridruzi se ti Jedi Order-u Srbije ajde :cool:

Delimo besplatne majice novim clanovima:rtfm:

A i slabo pratis na casu

odavno rekoh ko sam

cccc vi ziloti nista ne slusate

A sta reche Isus?

Sta rece kad tebe neko kamenom?

Sta rece za onaj obraz?

A kako bese ide ona zapovest?

Jel bese ne ubij?

Nisam video da negde pise "Ne ubij osim u samoodbrani"

Romani ite domum

То је зато што све што читаш у Светом писму схваташ буквално . а већ ти је речено да мораш да би правилно разумео шта пише да читаш и ТУМАЧЕЊА СВЕТОГ ПИСМА.

То је зато што све што читаш у Светом писму схваташ буквално . а већ ти је речено да мораш да би правилно разумео шта пише да читаш и ТУМАЧЕЊА СВЕТОГ ПИСМА.

Jao kako je to zgodno :mrgreen:

Znaci nista nije onako kako jeste nego ce ljudi sa svojom slobodnom voljom da odluce sta je pisac-bog hteo da kaze :rotf:

Значи ви комунисти имате право да убијате нас вернике а ми немамо право да се бранимо? Зар нисмо сви исти пред Богом? Божији закони важе и за тебе као и за мене, без обзира како се ти изјашњавао, чак због тога што си комуниста Бог ће тебе више да казни. Поготово ако убијаш у име комунизма као твоји предходници што су радили.

Али, лепо рече Сергиан, да је са тобом и сличнима само губљење времена. Говорио сам и ја то Сергиану али ме он натерао да се региструјем на овом форуму. Сергиане, стварно ниси фер. Нећеш мени да пишеш мејлове а губиш овде време са атеистима и комунистима који запиткују горе од мене. Лепо сам ти и раније то рекао.

Хахахаха !!! :rotf: Док дође полиција твоја деца би гледала голотињу а можда би се голаћи манијаци охрабрили па би покушали и да те силују. И јел ни онда се ти неби бранила да не увредиш или повредиш манијаке? :rotf: Свашта. Само причаш безвезе да испуниш оно што си написла као тренутну активност "нервира зилоте" а уопште ти није циљ да мало размислиш и искрено пишеш. Уопште ти ниси тако мирољубива како нам се представљаш. Убеђен сам да добро знаш како да се браниш и одбраниш од насртљиваца него само овде испуњава своју активност "нервираш зилоте" без разлога.

Kako bi gledali golotinju kad su vrata zakljucana?:rotf:
Kako ti mene dobro poznajes..bas se cudim.Ni sama sebe ne poznajem toliko dobro.:think:
A sto sebi dozvoljavas da te ja toliko nerviram?:mrgreen:
Jesam li ja tebe ili nekoga uvredila?
Ne..nije mi cilj da vas nerviram,sami ste se popalili ko mala deca :)
Cilj mi je bio da se sazna sto vise pravih informacija o vama ,a ne ono sto ste pricali o baroku i renesansi ovih dana,i zamlacivali posten narod..

PS.Naravno da znam da se branim,samo nikad nisam imala potrebe :)

Значи ви комунисти имате право да убијате нас вернике а ми немамо право да се бранимо? Зар нисмо сви исти пред Богом? Божији закони важе и за тебе као и за мене, без обзира како се ти изјашњавао, чак због тога што си комуниста Бог ће тебе више да казни. Поготово ако убијаш у име комунизма као твоји предходници што су радили.

Али, лепо рече Сергиан, да је са тобом и сличнима само губљење времена. Говорио сам и ја то Сергиану али ме он натерао да се региструјем на овом форуму. Сергиане, стварно ниси фер. Нећеш мени да пишеш мејлове а губиш овде време са атеистима и комунистима који запиткују горе од мене. Лепо сам ти и раније то рекао.

Nemam pravo

Ali mi ne brani nikakvo bozanstvo kao tebi da se branim:cool:

Ne..nije mi cilj da vas nerviram,sami ste se popalili ko mala deca :)
Cilj mi je bio da se sazna sto vise pravih informacija o vama ,a ne ono sto ste pricali o baroku i renesansi ovih dana,i zamlacivali posten narod..

Ko kerovi bacis im kosku da si komunista i svi skoce :rotf::rotf::rotf:

Jedi Master Jacob strikes again :rotf::rotf::rotf:

Sto je lepo kad navedes nekog da se pokaze u pravom svetlu:cool:

Па нећу више да губим време са њима. Нисам знао да је атеиста и комуниста. Кад је то рекао, све ми је постало јасно.
Ипак, рекао сам ти да због ових других који читају вреди написати још по коју реч, мада и немам више толико времена. Имам обавеза много, а треба да идем у Грчку ускоро.

Па нећу више да губим време са њима. Нисам знао да је атеиста и комуниста. Кад је то рекао, све ми је постало јасно.
Ипак, рекао сам ти да због ових других који читају вреди написати још по коју реч, мада и немам више толико времена. Имам обавеза много, а треба да идем у Грчку ускоро.

Opaaaa...Grcka..Znaci tu smo :cool:
Po instrukcije ili u provod?:D

Back