Зилоти

Ја се трудим да поштујем православне каноне (правила) Светих отаца и Сабора и да не будем под анатемама па и моја жена ће морати исто тако. Не требају ми анатемисане жене, жене грешнице и проклете које газе Божије заповести. А ти што си немаран за своје спасење, и што мислиш да се било каквом женом може излечити све, и што хоћеш да имаш две жене (једну већ имаш а хоћеш и Којицу) чак си тако и написао у тренутној активности "Хоће да има две жене" (Чега се паметан стиди тиме се луд поноси) то само показује да ниси никакав верник него атеиста и зато немој више да се претвараш и глумиш неког верника.

Pogrešio si, pored moje devojke i Kojice hoću i Zvezdastu kao treću ženu...:cmok::cmok::cmok:

Ljudi vi pod hitno da trazite od boga da vam naknadno dodeli smisao za humor.Vi ni sale analiticara niste u stanju da razumete.Jadno.
Sto se tice krstavanja..po tebi,znaci moje dete koje je straije i potopljeno u vodu celo,jer je bilo leto-krsteno je,a ovo mladje jer je krsteno u crkvi bez grejanja i poprskano,nije krsteno?Jeli cin krstenja bitan u kolicini vode ili ceo obred?Ako si jednom prilikom krstenja obavio sve sto treba,koja je svrha ponavljati ga jos jednom?Dva puta isterujes djavola?
Ako nesto nije u redu u crkvi,znaci bolje je napustiti i otici u sektu,nego boriti se unutar nje da se stvari poboljsaju?Ne bih rekla..Ima finih ljudi u SPC,zato prestanite da lazete ljude.

Stvarno je jadan ko ne ume da razume sale analiticara!!!:p A bas su produhovljene i razumljive samo ljudima bogatim duhom, razumom i obrazovanjem!!! Sa stidom priznajem da ne spadam u tu grupu ljudi i da su mi njegove sale najblaze receno nerazumljive.
U jednom postu si me opomenula da sudim ko je potkovan znanjem a ko ne a da na to nemam pravo; sada ti isto dopustas sebi da procenjujes ko laze a ko ne. Ne uvazavas ista pravila za sebe i druge?

Stvarno je jadan ko ne ume da razume sale analiticara!!!:p A bas su produhovljene i razumljive samo ljudima bogatim duhom, razumom i obrazovanjem!!! Sa stidom priznajem da ne spadam u tu grupu ljudi i da su mi njegove sale najblaze receno nerazumljive.
U jednom postu si me opomenula da sudim ko je potkovan znanjem a ko ne a da na to nemam pravo; sada ti isto dopustas sebi da procenjujes ko laze a ko ne. Ne uvazavas ista pravila za sebe i druge?

Evo je nevesta Sv. Vlade Mirotočivog....:hahaha::hahaha::hahaha:

То што ти алудираш је кажњиво по закону а камо ли по Библији или није битно за тебе??????

Kažem da osobu koja nikada nije pogledala muškarca i zadovoljava sve zahteve Vlade mirotočivog nigde nije moguće naći...:thumbdown:
A ti skloni tu sliku Vlada Tepesha sa avatara...:sad2::sad2:

Kažem da osobu koja nikada nije pogledala muškarca i zadovoljava sve zahteve Vlade mirotočivog nigde nije moguće naći...:thumbdown:
A ti skloni tu sliku Vlada Tepesha sa avatara...:sad2::sad2:

Zasto tebi to smeta? On hoce da ozeni zenu kakvu zeli a ti ces se izgleda zadovoljiti da ozenis onakvu kakvu mozes i kakva tebe hoce, razlika je velika! Zar je cudno da ljudi znaju sta zele ili koga zele i cekaju da te zelje ostvare? Vlada ima svoj zivot i shvatanje zivota a ti svoje , zasto mislis da smes da ga vredjas zato sto (hvala Bogu) ne razmislja kao ti?

Zasto tebi to smeta? On hoce da ozeni zenu kakvu zeli a ti ces se izgleda zadovoljiti da ozenis onakvu kakvu mozes i kakva tebe hoce, razlika je velika! Zar je cudno da ljudi znaju sta zele ili koga zele i cekaju da te zelje ostvare? Vlada ima svoj zivot i shvatanje zivota a ti svoje , zasto mislis da smes da ga vredjas zato sto (hvala Bogu) ne razmislja kao ti?

Ušlaa si u Vladin najuži izbor...:mrgreen:

Takvu kakvu Mirotocivi hoce naci nece.

Jedino ako se ti udas za njega :idea:

Ne uvazavam.
Posto ste mi prilepili kvalifikacije neznalice,gresnice,sataniste i svega najgoreg,samo cu se nasmejati ,i pustiti vas da nastavite.
ja cu i dalje podrzavati SPC,a vi se i dalje druzite lepo izmedju sebe.
Ako cete vi u raj dobrice i bezgresni,ja cu sama da trazim da idem u pakao.Ne bih i da me tamo smarate..

A ko je rekao da je to vrlina? Posebno ko je rekao da je hriscanska vrlina?

Ovaj tvoj drugar Zboras

Citaj - mada bi ti Vlada zabranio da citas sve osim Biblije

Што за мене је човек био јунак
Један од великих Хришћана...

Kamo srece da svi razmisljaju ko analiticar.

danas je svetac idi se moli sto hulis ovde sa bezboznicima :think:

Back