Sara
Poznat
- Poruka
- 7.004
Zar opet jbteOk skidaj gace!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar opet jbteOk skidaj gace!
Ako plate, teško će da im taj utekne bez obavljenog posla....(:Al ce forumasice da se usrece zigolo forumasima....svi jaki na recima i one i oni, a posle ce da bude kao mister bin , iskrada se jedno na jednu stranu kreveta, a drugo na drugu...i negiraju dogadjaj..
Ako plate, teško će da im taj utekne bez obavljenog posla....(:
Zato što mlade nemaju para. Moraju da sačekaju da skikne neki bogat muž pa onda da troše.Zašto misliš da su isključivo starije?
Nato spreman sam da budem neki:Zašto misliš da su isključivo starije?
Da bi bio žigolo, moraš biti dobra budala. I da dobro iebeš. I da nemaš porodicu. Ili da je imaš ali da te bole uši za njih.
Nisu sve starije žene prave babe, u fizičkom smislu. A umeju da te uvek lepo dočekaju. Nije baš sve u novcu i ostalim potrebama, mnogo toga može da bude i u ponašanju. Ovde mnogi krste babama žene kad pređu 40 godina a one to nisu nikako, čak ni sa 50 nije mnogo njih. A mnoge ni neće odmah sex nego da pričaju nekoliko sati. Posle toga je i retko koji muškarac voljan za seks.Ili da je imas i da njih bole usi sto iebes babe sve dok te dobro placaju a ti pare kuci nosis.
Nisu sve starije žene prave babe, u fizičkom smislu. A umeju da te uvek lepo dočekaju. Nije baš sve u novcu i ostalim potrebama, mnogo toga može da bude i u ponašanju. Ovde mnogi krste babama žene kad pređu 40 godina a one to nisu nikako, čak ni sa 50 nije mnogo njih. A mnoge ni neće odmah sex nego da pričaju nekoliko sati. Posle toga je i retko koji muškarac voljan za seks.
Nato spreman sam da budem neki:
којег је старија жена платила или финансијски подржала да јој буде пратња или љубавник.
Ja sam pripremljen.I kako teku pripreme?
Ja sam pripremljen.
Gde su moje pare?
Lukava si.Pitaj nju
старија жена платила или финансијски подржала да јој буде пратња или љубавник.
Hvala na komplimentu BBLukava si.
Ti si sve gora od kako se druzis sa nama.
Nisu babe ni sam 60.Ma naravno, ja se samo nadovezala na Walkijev post. Nije svaki zigolo budala a isto tako ne mora da znaci ni da je dobar jebbac, kao sto i sam rece, nekad je dovoljno da ume da slusa. A zene sa 40-50 nikako nisu babe, potvrdjujem. ☺