Sara
Poznat
- Poruka
- 7.519
Zar opet jbteOk skidaj gace!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar opet jbteOk skidaj gace!
Ako plate, teško će da im taj utekne bez obavljenog posla....(:Al ce forumasice da se usrece zigolo forumasima....svi jaki na recima i one i oni, a posle ce da bude kao mister bin , iskrada se jedno na jednu stranu kreveta, a drugo na drugu...i negiraju dogadjaj..
Ako plate, teško će da im taj utekne bez obavljenog posla....(:
Zato što mlade nemaju para. Moraju da sačekaju da skikne neki bogat muž pa onda da troše.Zašto misliš da su isključivo starije?
Nato spreman sam da budem neki:Zašto misliš da su isključivo starije?
Da bi bio žigolo, moraš biti dobra budala. I da dobro iebeš. I da nemaš porodicu. Ili da je imaš ali da te bole uši za njih.
Nisu sve starije žene prave babe, u fizičkom smislu. A umeju da te uvek lepo dočekaju. Nije baš sve u novcu i ostalim potrebama, mnogo toga može da bude i u ponašanju. Ovde mnogi krste babama žene kad pređu 40 godina a one to nisu nikako, čak ni sa 50 nije mnogo njih. A mnoge ni neće odmah sex nego da pričaju nekoliko sati. Posle toga je i retko koji muškarac voljan za seks.Ili da je imas i da njih bole usi sto iebes babe sve dok te dobro placaju a ti pare kuci nosis.![]()
Nisu sve starije žene prave babe, u fizičkom smislu. A umeju da te uvek lepo dočekaju. Nije baš sve u novcu i ostalim potrebama, mnogo toga može da bude i u ponašanju. Ovde mnogi krste babama žene kad pređu 40 godina a one to nisu nikako, čak ni sa 50 nije mnogo njih. A mnoge ni neće odmah sex nego da pričaju nekoliko sati. Posle toga je i retko koji muškarac voljan za seks.
Nato spreman sam da budem neki:
којег је старија жена платила или финансијски подржала да јој буде пратња или љубавник.
Ja sam pripremljen.I kako teku pripreme?
Ja sam pripremljen.
Gde su moje pare?![]()
![]()
![]()
Lukava si.Pitaj nju
старија жена платила или финансијски подржала да јој буде пратња или љубавник.
Hvala na komplimentu BBLukava si.
Ti si sve gora od kako se druzis sa nama.![]()
Nisu babe ni sam 60.Ma naravno, ja se samo nadovezala na Walkijev post. Nije svaki zigolo budala a isto tako ne mora da znaci ni da je dobar jebbac, kao sto i sam rece, nekad je dovoljno da ume da slusa. A zene sa 40-50 nikako nisu babe, potvrdjujem. ☺