žigić u ARSENALU

Pa iako sam grobar, ja mislim da Žigić može solidno da igra u Arsenalu. Ako Krauč koji je tuga od napadaća, može da bude prvotimac u Liverpulu, može i Žiga u Arsenalu. Sam Venger je izjavio da je Žigić savršenija verzija Krauča, a to je tačno.
Na kraju sezone, Bergkamp ide u penziju, tako da eto mesta za napadača.
Inače, u Arsenalu igra Adebajor(najbolji mladi igrač Afrike), ali je za čitav 12cm niži od Žigića, i nekako je ....hm lagan, lako ga pokupi ko hoće, i često se sapliće o svoje noge :lol:

Prvo se pita Pixi, jer je Ziga njegovo vlasnistvo, tj klub je vlasnik njegovog ugovora (doduse, dobija samo 50% ali ok) a onda se pita i Ziga, da li je zadovoljan ponudom...i kad se sve polopi Ziga odlazi a nama ostaju milioni!

FLUID:
:shock: :shock: :shock:
U novinama sam pročitao da je Arsenal odustao od Žigića, kao i Everton.
Priča se o odlasku u Lokomotivu iz Moskve.

Ako je sve ovo tačno onda je tačna priča o većem procentu koji dobijaju naši menadžeri od Rusa.
Ne znam da li je ova vest tacna,ali znam da je tacno da nashi menadzeri dobijaju mnogo veci procenat od Rusa i ostalih bofl bivshih SSSR republika. Ja u zivotu ne bih optisao da igram u Rusiji ili Ukrajni. Pa makar igrao u Evropi za duplo manje pare.
Pored toga ruski klubovi daju procente i direktorima klubova,clanovima uprave...pa se neretko desava da se neka ponuda nekog kluba iz zapadne evrope krije od igraca i da mu se na sto stavljaju samo one ponude koje odgovaraju menadzerima i glavesinama po klubovima.
Nadam se da Zigic nije takav magarac. Ja bih u Arsenalu igrao samo za sendvic i caj posle treninga. Onakav stadion(mislim na novi stadion),onakva publika,onakav klub,grad...

"Trener Arsen Venger izjavio je za zvanični sajt Arsenala sajt da londonski klub nije zainteresovan za Nikolu Žigića jer igrača sličnog kvaliteta ima u podmlatku.

“Ne,” odgovorio je Venger na pitanje novinara da li planira da angažuje reprezentativca Srbije i Crne Gore, “Priznajem da smo kontaktirali sa njim i sreli se, ali u klubu imamo ‘mladog Žigića’. To je Bentner.”

Osamnaestogodišnji Danac niži je od centarfora Crvene zvezde ali je slične konstitucije, a za rezervni tim Arsenala, mladu ekipu i tim igrača mlađih od 18 godina postigao je 27 golova na 30 utakmica.

www.b92.net/sport

Ako Ziga treba da ide ove godine, bolje je pre Svetskog prvenstva, niko ne garantuje da ce nasi postici neki uspeh, a mozda Ziga odigra samo jednu tekmu, s' obzirom da pored Kezmana, ce sigurno biti Sava krava...tako da..

Samo da ne ode u Hamburg za 6.000.000 evrica...sto se mene tice moze i u Lokomotivu, samo da nam oni daju tih 12.000.000

Да сам ја неко мудо у клубу (као што нисам :lol: )...продао би Жигу после СП. Чак и да прснемо као екипа...видеће се колико је Жига доминантан и користан...скидаће лопте сигурно, намештаће, можда и ували неки гол. А и увек после СП експлодира тржиште, узима се све живо, и што вреди и што не вреди...а још ако дође добар резултат...скаче цена стрмоглаво (сетите се вишемилионских трансфера Сенегалаца...а ја чак ни не знам за кога играју...)
Не бринем се ја ни за ово што ови из Арсенала кењкају...па нормално је да људи спуштају цену...колико је до сада у историји било прича...не занима нас тај и тај...па га купе за 2 дана...
Чак не бих искључио опцију да енеормно повећају Жиги плату...пул спонзора се шири...а и са уласком у ЛШ то би се све вратило, титула би била поново јако близу...и опет би могле да се узму велике паре.

Жига можда није Роналдињо...али будимо реални...тај квалитет који Жига има...вероватно нема ниједан играч на свету...он сигурно вреди...не треба да се плашимо и да гледамо да га уваљамо што пре. Није он неки Вукчевић, Илић, Перица...каквих има много. Он можда чак и нема квалитет за Арсенал (можда и има... а можда ће бити једини нападач :) )...али је профил играча кога би сви европски клубови желели да имају...

Ljubo,da sam ja isto neko mudo u klubu,kao sto nisam :lol: ...ja bih Zigicu ponudio ugovor na jos 2 godina i da prima 500 000 evra godisnje MINIMUM! :D :D
Niko bre ne bije po usima taj Arsenal ili bilo koga drugog da ga kupi. Iako Vengerova izjava da ima takvog igraca u podmatku,blago receno vrlo smesna.Mislim..."imam igraca u podmatku" :lol:
Ostanak Zenge i eventulao porpisivanje novog ugovora sa Zigom su nasha najveca pojachanja.

Back