Жиг звери

Сваки Идол је лажни бог. тако рецимо наука слави Ајнштајна , а слављење је део обожавања, стварања идола, лажног бога, Стаљин и Тито су били идоли а данас су некима. Данас су идоли певаљке, уметници, спортисти, све су то лажни богови и идолопоклонство.
Вештачка интелигенција ће да до 2029 претекне људску (бар тако прогнозирају) и кад људи виде колико је интелигентна пожелеће да и они буду такви, Славиће вештачку интелигенцију, пожелеће да и они имају такве моћи , прихватиће инпланте који ће омогућити да и људи имају таква знања јер ће преко импланта бити повезани на сервере на којима је сво знање света, моћи ће свему да приступе и све да знају. Предивно јел да, свако би пожелео нешто такво. Али ми не знамо какве ће све могућности имати тај чип, тај инплант. Научници манипулишу мозгом миша, и могу да уметну осећања у мозак миша која су снимили у ситуацији кад је миш био добро расположен. После тога у стресној ситуацији када му уметну лепа осећања миш се не понаша стресно. Ако могу мишу, онда ће то моћи да ураде и човеку, Практично су показали да је човека могуће програмирати електронским путем,
Е то је већ нешто забрињавајуће. Али људи не пазе нити размишљају о томе, А толико је примамљиво да ће сви пожелети сво то знање, а уз знање ће добити то да су постали робови. Осећањима ће се моћи управљати људима и наметати воља оних који владају светом, и човек ће мислити да све чини од своје воље, несвестан да је манипулисан осећањима и да заправо врши вољу светских владара. Ми не знамо какве све могућности поседује чип који примамо, сигурно да у прво време ће их користити само за ствари које доносе добробит ономе ко га има. И ти људи ће хвалити инплант, свуда ће причати како је то добра ствар, Али кад се почне користити за лоше ствари тада ће већ бити касно да се изађе из свега тога, човек више неће имати слободну вољу јер ће Вештачка интелигенција преко чипа контролисати његове мисли и осећања. А човек без слободне воље је машина, није човек. Одричући се слободне воље ми престајемо да будемо божанска бића и постајемо машине.
5Г мрежа омогућава велике брзине и пренос великих количина информација, то им је неопходна инфраструктура да би све ово о чему пишем могло да функционише, И будићи да су то јако кратки и ситни таласи то је њихов домет мали па су неопходни репетитори, базе, малте не на свакој бандери.Телефони ће имато по 4-5 антена да ако једну заклонимо прстом сигнал може да иде преко друге антене, Шта нам то говори? Антене којима ће будући инпланти комуницирати са репетиторима ће морати бити близу површине коже да не би било ометања сигнала, Зато су рука и чело идеална места за тако нешто.
Људи већ стављају силикон под кожу правећи тако избочине на глави да изгледа као да имају рогове, Још једна избочина мање више, то ће постати мода. Ето то су неке ствари које сам ја приметио а које можда указују како ће све то изгледати.

Poslednja izmena od moderatora:

Back