Kažeš meni: „Mozes da varas neupucene“ i time činiš dvostruki smrtni greh. Prvo mene klevećeš da varam, a drugo upravo ti varaš. Jer kažeš: „Antihrist ce odsecati mnogima glave i onda ce ga Jovan predstavti sa belim konjem belom haljinom koja predstavlja cistotu i Hristovu pravednost koju je dao vernima?“ Niti ja niti Jovan Bogoslov bilo gde govorimo da će Antihrist biti predstavljen i sa belom haljinom. Jovan Bogoslov jasno Antihrista predstavlja samo na belom konju, a ne i u beloj haljini i ja to tako i citiram kako je Jovan naveo u Pismu:
„2 I videh, i gle,
konj beo, i onaj što seđaše na njemu imaše strelu; i njemu se dade venac, i iziđe pobeđujući, i da pobedi.“ Otkr. 6
Dalje kažeš u istom duhu „Nije bela haljina haljina antihrista koji kolje.“ Iako Jovan (ni ja koji ga citiram) ne predstavlja nigde u Otkr. 6 Antihrista u beloj haljini već na belom konju.
Potom nastavljaš: „Nemas ti nikakv sistem vec tumacis samovoljno po nahodjenju i kako vetar dune i izvrces varas i ucitavas u tekst sto ne postoji.
Bozja rec nam tumaci simbole.
Samo oni koji se ne oslanjaju na nju, traze tumacenje izvan toga i onda im se javlja necastivi, i misle da su dobili otrkvienje od boga.“
A ja sad po ko zna koji put dokazah da upravo ti činiš to za šta mene lažno optužuješ, tj. tumačiš samovoljno izvrćući i Sveto Pismo i moje reči i učitavaš u tekst nešto što ne postoji, jer ti učitavaš „bele haljine“ u tekst o 1. pečatu iako se bele haljine ne pominju u tom tekstu već samo beli konj. Dakle, ti se (a ne ja) ne oslanjaš na reč Božiju već dodaješ u nju nešto čega nema i potpadaš pod osudu istog Otkrivenja za one koji domeću ili oduzimaju „iz knjige ove“. Jasno je dakle da se tebi, a ne meni javlja nečastivi po čijim instrukcijama umećeš u Pismo nečeg čega nema, klevećeš druge, izvrćeš, itd.
Da dodam još u vezi korone. Imam kod kuće Enciklopediju stranih reči od Milana Vujaklije, kao i od Ljubomira Simovića i u obe u tumačenju reči korona stoji: 1. venac, kruna (ko hoće može i ovde na 471. strani to proveriti:
https://www.slideshare.net/HenriKinaskisDaughter/milan-vujaklija-leksikon-stranih-rei-i-izraza). Naiđoh slučajno na isto objašnjenje ovde:
(11:30 min). Tu se prikazuje i grb Svetske zdravstvene organizacije koji osim krune u vidu venca ima kao simbol i zmiju smotanu oko štapa što je preuzeto iz Starog Zaveta (Mojsije sa štapom i zmijom u koju je gledao i sl.). Naime, talmudisti ne priznaju Novi Zavet, ne priznaju Isusa Hrista (JAHOŠUU ha MEŠIJAHA) za Mesiju, već čekaju svoga koji će doći „u ime svoje“, a „ne u ime Oca Mojega“, kako kaže JAHOŠUA za sebe da je došao. „Njega ćete primiti“, reče Gospod i to će se uskoro desiti. Potom dolazi Gospod da sruši carstvo Antihrista. Zato talmudisti ističu simbole vezane za Mojsija, a ne za JAHOŠUU, ali Gospod im poručuje da će im upravo Mojsije suditi, jer je on prorekao dolazak JAHOŠUE kao Mesije koga na svoju pogibao talmudisti ne žele da priznaju. Vreme sve više pokazuje da će, kao što sam godinama pisao, Antihristova delatnost najviše biti zasnovana na zvaničnoj medicini, tj. najverovatnije će kroz neku buduću obaveznu vakcinaciju ili proceduru sličnu njoj se dodeljivati žig zveri. A uz to će biti zabranjena kupoprodaja bez žiga. Ljudi se danas više uzdaju u Crveni krst nego u Časni i Životvorni Krst Gospoda našeg Isusa Hrista (JAHOŠUE ha MEŠIJAHA), više brinu o telu nego o duši koja je važnija od tela po rečima Gospodnjim.
Prema tome, JAHOŠUA je predstavljen kako jaše na belom konju - Otkrivenje 19, a i Antihrist je predstavljen u Otkrivenju 6 kao onaj koji jaše na belom konju. Ipak, Antihrist donosi laž i obmanu, a JAHOŠUA koji je Istina donosi pobedu istine i pravde. Antihrist je izašao „pobeđujući i da pobedi“, on će zaista da mnoge i pobedi, pa tako i svete koji ostanu u doba Velike Nevolje („dano mu bi da se bije sa svetima i da ih pobedi“*, kaže Pismo, ali isto Pismo kaže da će ti sveti mučenici da vaskrsnu i da vladaju sa Hristom večno, a Antihrist da bude bačen u jezero ognjeno što znači da su sveti konačni i pravi pobednici.
*U istoj 13. glavi Otkrivenja se kaže i ovo: „11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.“ Dakle, i Lažni Prorok se upoređuje sa Hristom (Jagnjetom), ali se razotkriva po plodovima: „govoraše kao aždaha“. Prema tome, koliko god da se „đavo pretvara u angela svetla“, Antihrist (koji će zasesti i u hram Božiji pokazujući sebe da je Bog) poredi sa Hristom, a takođe i Lažni Prorok se poredi sa Jagnjetom, ipak svi ti „vukovi u jagnjećoj koži“ (među njima i mnogi lažni proroci, isceljitelji i drugi razni prevaranti, klevetnici i sl., jednom rečju bezakonici) na kraju pokažu svoju vučju ćud, jer se po delima poznaju.