DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Нема потребе за плакањем ...
Potpuno te razumem, to ćeš ti u svoja četiri zida,ne ovako... pred svima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема потребе за плакањем ...
Glavni odbor SPS ubedljivo za vladu sa koalicijom oko DS
Glavni odbor SPS-a danas je ubedljivom većinom glasova podržao formiranje vlade sa listom "Za evropsku Srbiju", izjavio je lider socijalista Ivica Dačić.
On je novinarima posle sednice GO SPS rekao da se o tom predlogu, koje je predsedništvo stranke ranije danas usvojilo jednoglasno, "pozitivno izjasnilo 245 od 258 prisutnih članova Glavnog odbora". Dačić je kazao da je protiv bilo 11, a dva člana GO su bila uzdržana.
Ovde možete da plačete, smorili ste već na 20 tema![]()
sto bi plakali kada smo uzeli svu vlast,a ds prakticno izbacili iz svega-grad koji je 50% drzave vode dss-srs-sps,a drzavnu koja je druga 1/2 pola uzeli sps,sto ispada da ds-u ostaje 1/2 od 1/2 sto je 25%gooooooooood byyyyyyyyeeeeeeeeeeeeey![]()
sto bi plakali kada smo uzeli svu vlast,a ds prakticno izbacili iz svega-grad koji je 50% drzave vode dss-srs-sps
glupa crnogorcina navikla da racuna samo do 10 ovaca u stadu pa su mu procenti vec visi nepoznat pojamizvini, koji grad je u pitanju?
![]()
Potpuno te razumem, to ćeš ti u svoja četiri zida,ne ovako... pred svima![]()
Ne sipaj mu so na ranu,vidis da je sav syeban.![]()
Ma kakvi, teg ga je sad Koštunica razdraćio, čitam u Novostima da je sama borba za Kosovo u stvari naša pobeda![]()
A šta si ti očekivala, izdajice..opet smo pobedili![]()
Ma kakvi, teg ga je sad Koštunica razdražio, čitam u Novostima da je sama borba za Kosovo u stvari naša pobeda![]()
barem nereseno![]()
Ne, čista pobeda kao suza radosnica sa Vučićevog lica kad je potpisao sporazum za Beograd
Danas opet nema protesta protiv Alimpića?![]()
..nista mi se to ne svidja..kad god smo pobedili na zlo je ispalo....
...popadali su usput od vrucine![]()
Ja ipak mislim da je Vučić prodao Beograd za veliku lovu.
Treba štampati plakate sa njegovim likom i brojem telefona
Jer da nije prodao organizovao bi veliki spektakularni nacionalni protest&moleban jer je izigrana volja građanatkacio: