Zhene u Srbiji Reopen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bratislav90

Poznat
Banovan
Poruka
8.889
Prochitao sam onu temu, i prosto sam bio zgrozen
Postowima onog macka, i josh nekih
Koji su ni manje ni wishe nego rekli da dewojchitze od 15-17 godina nude oralne usluge za dopunu od 500 dinara
I koliko widim
NISU BANOWANI!!!!!!!
Kako was bre nije sramota da wam ***** swe, da takwe twrdnje pustate da prodju.
Pa to mogu da wam kazhem da nije tachno 100000 posto!!!
Dakle cilj owe teme je da se widi kakwo je stwarno stanje,
Mislim da owa tema ima weze sa politikom ,jer bi bih bio prilichno zabrinut kad bi ono shto su pisali bili tachno
Ai josh wishe bih bio zabrinut, jer ja nikada nisam dobio takwu ponudu, pa jelte ako je to normalno, kako onda ja jedini nenormalan xD

Koji su ni manje ni wishe nego rekli da dewojchitze od 15-17 godina nude oralne usluge za dopunu od 500 dinara
I koliko widim
NISU BANOWANI!!!!!!!
Mislim da owa tema ima weze sa politikom ,jer bi bih bio prilichno zabrinut kad bi ono shto su pisali bili tachno
Ai josh wishe bih bio zabrinut, jer ja nikada nisam dobio takwu ponudu, pa jelte ako je to normalno, kako onda ja jedini nenormalan xD

Bato..........nisi ti to razumeo.........to oni pisu za njihove sestre i cerke........vise kao svoj licni problem, a ne kao pojavu kojom se karakterisu sva deca u srbiji........:think:

Za početak nauči lepo da pišeš, a ne te kombinacije - litze, hwala i sl.

To kako ja pishem je moja stwar. I owako sam se dogoworio sa adminom da pishem. Hwala
Klinke (ne sve naravno) to rade i za ulaz u diskoteku, a kamoli za kesh.
A izwini gde to? Jel mozhesh da mi tachno kazhesh informaciju, broj telefona ili nehsto wetj?
Posto ja sam imao malo drugachija iskustwa, chisto onako
Od sada ako kazhete neshto ochekujem da imate argumentowanu chinjenitzu

I koliko widim
NISU BANOWANI!!!!!!!
У праву си ти у принципу, али како очекујеш да ће се сад овде о томе водити аргументована дискусија, кад ће неки који су оно тврдили, тврдити и даље, други ће тврдити супротно, а све без опипљивих доказа, те ће се тема опет претворити у међусобно вређање, и морати бити затворена.

Стога, молим, ако је могуће, разговарајте аргументовано и без вређања.
Ако не буде тако, зна се шта следи.

mawi shto si nervozan bwe?
nacice se i da twebe neka fwina cuwica weciimo..awita91

PA sa njom sam wetj bio.
I nije poenta u mojoj nerwoznosti. WEtj washem wredjanju nasih zhena. za shta znam da je sto post onetachno.
Pogotowu mladjih.
Dakle molim was da argumentowano izwodite nalaze, i da date tachne infromacije.
Jer ewo ja prwi u zhiwotu nisam dobio takwu ponudu oralne usluge za 500 din, niti za wetje pare. Tako da mislim da je zaista smesno prichati kao swe redom idu i pushe za te pare z:D.
Imam osetjaj da nikada niste ni bili u gradu, i da samo serete owde, kao prichao mi drug :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back