Henri Miler
Zainteresovan član
- Poruka
- 283

hm...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tesko pitanje ali nek budu debeljuce..Kad kazem debeljuce ne mislim na devojke sa ovim slika na prvoj strani ali recimo proporcija 170 cm i 70 kg pa jos ako joj lepo stoji...jos ako ima i dobru sisu..uf!Imao sam davno devojku koja je imala te proporcije a sasvim solidno izgledala!
.....
Ako ste animalisti, tj seks i seks, onda vam debeljuca ima mnogo manji izbor pozicija i dinamike kretanja....
...
to sam bas pomislio da napisem ovde pre neki dan :-)
buce su nepristupacne, ne mozes tek tako da ih uhvatis, da im pridjes niti da imas potpun kontakt.
za dobar sex vazna je pozicija naravno, ne znam kako bih sa debeljucom. jedna od mojih omiljenih poza je kad drzim devojku za nozne clanke, ja klecim kao, gledamo se u oci dok ona lezi, sa bucom je to nemoguce. plus bucka kad legne to salo nekako se raspe svuda, odnosno buckasta riba kad stoji i ima neki oblik ali kad legde skroz ga izgubi.
onda otpozadi, kad je buca pa njena guza se ljulja i ljulja plus pravi taj zvuk pljaskanja, mislim meni se to ne svidja, niti me pali salo i celulit. ali kad riba ima tanke koske (zglobove, prste) onda i moze malo da bude gnjecava, ne smeta, samo da mogu da uhvatim je lepo :-)
ybg ja imam snage, ne znaci mi nista da samo ga stavim negde u toplo i vlazno, nego volim da bas je to seksanje kako treba, a sa buckastom tako nesto ne mogu ni da zamislim.
dobre su i leva i srednja, skroz desna bas i ne.
и ја. ова лева је анорексично болесна, десно има кг више. златна срединаJa bih sredinu ,
ајмо да одемо на пиће...pa ne znam bas...ja sam gradjena kao srednja