Жгољава или дебељуца?

Пре би изабрао...

• жгољавицу

• дебељуцу

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
obese-bikini-girl-fat-girls-on-beach-pictures.jpg
ili
n2800861_31320385_3520.jpg

hm...:think: zgoljaviju mozda...

Ja bi, da sam musko, uvek birala zlatnu sredinu...:)
Inace nesto primecujem da zene sve cesce odlaze u ekstreme po pitanju tezine...dve meni bliske zene koje su do skora bile normalne tezine toliko su smrsale da to vise stvarno nije lepo. Nije lepo kad vidis da su pantalone visnule na guzi, nema mesa n i m a l o. Ne svidja mi se to uopste, isto kao ni gojaznost.

Ne znaci da je debela i dobrodusna, to vazi samo za debele koje su "zapustene" tj opustene...

Ja licno mrzim crnacki geto i buti stil, to mi je odvratno...
U Srbiji sam se druzio sa par crnkinja i znam sta je razlika izmedju crne, mrke i tamno mrke boje koze i razliku u dodiru crne i bele koze, i stvarno ne podnosim USA crnacki buti (dupe) stil...

Preterano debeli ljudi imaju disajnih problema, sto nije ocigledno , svi misle srcanih pre.....
Ako ste animalisti, tj seks i seks, onda vam debeljuca ima mnogo manji izbor pozicija i dinamike kretanja....

Mrsava moze biti kao ali mc beal, ona advokatica ili kao neka tinejdzerka,gde imas guzove a mrsava je....
Ni ja ne volim secerasko dupe, tj ono kad zenska bas i nema dupe, i kad ima , ono je manje i nekako staracki meko...
E tu je najbolja kombinacija nasa domaca malo podgojena...
Jer onda joj dupe prilicno cvrsto ko lubenica, cak je koza posebno dodatno cvrsta...
To sto ima malo rasporedi na dupetu, stomaku i kukovima a fizicki ispada dobro ...
Izgled ne daje prednost, ali nije preterano ruzno , cak je neutralno....ali to je problem...
Postaju neupadljive neprimecene, dobre drugarice, nekako ne seksi....kad pogledam dve zenske slicnog punijeg stasa, jedna neravnomerna a druga kao radnica na selu , znaci jaka i svuda malo popunjenija, onda ova neravnomerna cak izgleda vise privlacna ljudima nego ona jaka i tezak...

Vreme i vaspitanje su krivi....
To sto muskarci ne primecuju kao seksipilne upravo takve jake i tezake...a meni je zao zog toga, jer te osobe kao radnici i imaju zdraviju psihu, obicnije prohteve i lepsu dusu....
Zamislite zensku osobu koja ne trosi svoje vreme , misli i svoju dusu na 90% estetike.
Zamislite u koju ce stranu otici njena dusa, koliko ce biti ljudina veca....

Prosto se najezim od tog drustvenog arhitipa i mladalackog animalizma...

Tesko pitanje ali nek budu debeljuce..Kad kazem debeljuce ne mislim na devojke sa ovim slika na prvoj strani ali recimo proporcija 170 cm i 70 kg pa jos ako joj lepo stoji...jos ako ima i dobru sisu..uf!Imao sam davno devojku koja je imala te proporcije a sasvim solidno izgledala!

:eek: auuuuuuuuu bas 70kg na 170cm...mnogo je 70kg na tu visinu posebno ako nisu cisti misici u pitanju jer su misici tezi od sala, da je devojka visa pa nekako ali morala bi biti 15cm visa za taj broj kilograma...realno je da drustveni trenutak odredjuje tip lepote koji je na ceni, 170/70 je Boticelijev tip nestao u davnoj renesansi, danas se osecaju punacko cak i zene koje su tip Selme ili Monike...to je lepo za film dok na ulici svi pokusavaju da deluju mrsavije...ne znam sta je lepse...licno najvise volim sredinu, vezano za oba pola...

.....
Ako ste animalisti, tj seks i seks, onda vam debeljuca ima mnogo manji izbor pozicija i dinamike kretanja....

...

to sam bas pomislio da napisem ovde pre neki dan :-)

buce su nepristupacne, ne mozes tek tako da ih uhvatis, da im pridjes niti da imas potpun kontakt.

za dobar sex vazna je pozicija naravno, ne znam kako bih sa debeljucom. jedna od mojih omiljenih poza je kad drzim devojku za nozne clanke, ja klecim kao, gledamo se u oci dok ona lezi, sa bucom je to nemoguce. plus bucka kad legne to salo nekako se raspe svuda, odnosno buckasta riba kad stoji i ima neki oblik ali kad legde skroz ga izgubi.

onda otpozadi, kad je buca pa njena guza se ljulja i ljulja plus pravi taj zvuk pljaskanja, mislim meni se to ne svidja, niti me pali salo i celulit. ali kad riba ima tanke koske (zglobove, prste) onda i moze malo da bude gnjecava, ne smeta, samo da mogu da uhvatim je lepo :-)

ybg ja imam snage, ne znaci mi nista da samo ga stavim negde u toplo i vlazno, nego volim da bas je to seksanje kako treba, a sa buckastom tako nesto ne mogu ni da zamislim.

to sam bas pomislio da napisem ovde pre neki dan :-)

buce su nepristupacne, ne mozes tek tako da ih uhvatis, da im pridjes niti da imas potpun kontakt.

za dobar sex vazna je pozicija naravno, ne znam kako bih sa debeljucom. jedna od mojih omiljenih poza je kad drzim devojku za nozne clanke, ja klecim kao, gledamo se u oci dok ona lezi, sa bucom je to nemoguce. plus bucka kad legne to salo nekako se raspe svuda, odnosno buckasta riba kad stoji i ima neki oblik ali kad legde skroz ga izgubi.

onda otpozadi, kad je buca pa njena guza se ljulja i ljulja plus pravi taj zvuk pljaskanja, mislim meni se to ne svidja, niti me pali salo i celulit. ali kad riba ima tanke koske (zglobove, prste) onda i moze malo da bude gnjecava, ne smeta, samo da mogu da uhvatim je lepo :-)

ybg ja imam snage, ne znaci mi nista da samo ga stavim negde u toplo i vlazno, nego volim da bas je to seksanje kako treba, a sa buckastom tako nesto ne mogu ni da zamislim.

ahahhahahha :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
dobijas rep za ovo :lol:

Ja bih sredinu , jer ako je kao mlada ovako na desno , onda ce preko 30 jos dodati i vec ce biti staracka debeljuca...a ja volim ili slang ili mrsave starce...mislim to je zdravo, a i nemam pojma kako lakse to postizu....gledam starce preko 70 , mnogo lakse drze tezinu....cak krljaju masno i opet ne lepi im se kao u 50....

Mislim da puno gresite upravo zato sto niste zene. Srednju je tesko obuci, ona najlepse izgleda kao u garderobi sa slike, poseban je problem ako ima visinu, ne moze da odene farmerice i stikle, sljampave stvari, dubok dekolte, bilo sta sto nema formu (naglasen struk) jer izgleda punije nego sto jeste. Takav tip najlepse izgleda u haljinama ali zivot ne cine izlasci i onda dolazimo do komplikacije jer mora stalno razmisljati o odabiru garderobe kako ne bi izgledala kao Playboy-eva zecica ili pak buckastija nego sto jeste realno...

Devojka sasvim desno je tek u problemu. Za nju em nema konfekcije em joj skoro nista ne pristaje. Takve devojke se mahom zavuku u tamne farmerice ravnog kroja...koliko god to vama bilo privlacno mislim da nijedna zena ne bi volela da izgleda poput nje...makar ja ne znam nekoga ko je ovako pun a da nije stalno na nekim dijetama...

Leva devojka vam deluje mrsavo samo zato sto je u donjem vesu. Ona moze da ponese sta god pozeli i nikada nece delovati vulgarno, zato manekenke i jesu mrsave uostalom. Ona ce lepo izgledati i kao zena i kao baka bez muke...ako je visoka ne mora da brine da li joj je izrez predubok ili suknja prekratka, mogu da jedu sta zele i kada zele a ako se bave sportom vide im se misici dok srednja devojka ne bi mogla da dobije misicavo telo sve i da vezba tri sata svakodnevno...zato sam izabrala levu...

Back