Zgodni muškarci

Ово што сте писали о објективно лепом... То је као и са хаљином у излогу. Нека ми је баш лепа али није за мене. А нека ме не остави без даха на први поглед али се заљубим у њу када је пробам.

Ово што сте писали о објективно лепом... То је као и са хаљином у излогу. Нека ми је баш лепа али није за мене. А нека ме не остави без даха на први поглед али се заљубим у њу када је пробам.
Ovo se ne važi. Na tebi i vreća dobro izgleda.

Ako pričamo o lepim slikama muškaraca onda evo jedan retro i jedan aktuelan:

Prilozi

• marlon-brando.png
    marlon-brando.png
    296,6 KB · Pregleda: 7
  • jason momoa.jpg
    jason momoa.jpg
    160,5 KB · Pregleda: 7
Poslednja izmena:
Pošto na forumu žene ima tema o lijepim i zgodnim ženama,hajde da vidimo iste takve i muškarce. 🙂
Možete staviti i svoju sliku ako spadate u tu kategoriju.😁
Za početak:
Alen Delon...sad i nekad.U ovu temu spada ovo "nekad", ali ne mogu da odvojim slike. 🙂
Znala sam da je bio miljenik zena,ali nesto nikad nisam vidjela neku njegovu sliku iz mladjih dana.
Zaista je bio lijep.
Eh,mladosti 🙂

Jaoj, moj ukus je setao kroz faze.
Od Til Lindmana do Ralf Fajnsa preko Redforda i omiljenih mi crnih ociju Omara Sarifa. Nema pravila.

Uvek mi se svide oci i uvek mi se svidi glas.
Skoro gledam sa sinom Knjigu o dzungli i vidim nesto me panter privlaci. Jedva cekam da Bagira progovori.
Panter je bio Ben Kingsli.

U poslednje vreme mi gode nezniji ljudi, topliji. Za moj racun, najlepsu kombinaciju zelenih ociju, tamne koze i mekog glasa ima Aleksandar Sidig. Sto je stariji to je lepsi.
Zapravo, kao mlad i nije bio posebno sladak, narocito ne u Zvezdanim stazama.

addd98f6183d93d74f77f90d3cf8b6db42362c9f.jpeg.jpgDsim-PqWwAQG-sy.jpeg.jpg

Prilozi

• Dsim-PqWwAQG-sy.jpeg.jpg
    Dsim-PqWwAQG-sy.jpeg.jpg
    138,8 KB · Pregleda: 3

Back