Često imam tu žgaravicu, ne znam jel to od hrane ili do čega? I kako šta da pijem, jedem ili ima li leka uopšte za žgaravicu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рефлукс? Ако је то провери да немаш хеликобактерију као и ја, и ништа на своју руку већ код доктора. За прву руку мени помагао Омепрол.Često imam tu žgaravicu, ne znam jel to od hrane ili do čega? I kako šta da pijem, jedem ili ima li leka uopšte za žgaravicu?
Nemem redovno, ali dođe pa prođe pa se nakon nekog vremena opet vratiNe slušaj budalaste savete na forumu, nego idi kod lekara.
Ako imaš to redovno, verovatno postoji neki problem. Ima odličnih lekova za to, možda dobiješ preporuke vezane za hranu, sve zavisi šta je tačan uzrok. (a to ne može niko da ti kaže na forumu).
Do tebe je... nemoj da bude kao onaj deda koji 60 godina nije bio kod lekara i odjednom umro bez ikakvog razlogaNemem redovno, ali dođe pa prođe pa se nakon nekog vremena opet vrati
Inače uopšte ne idem kod doktora niti za veće probleme a ne za ovo još, najviše zbog svih tih onda pregleda na koje ću morati ići, smori te to
Svi ti lijekovi imaju nus pojave, sve do karcinoma želuca. Najbolje je napraviti gastroskopiju, je neugodno ali zaista neophodno jer nema boljeg uvida u želudac od toga. Najvažnije je prilagoditi prehranu, npr izbaciti kavu, gazirano, prženo, masno, salate, jabuke, umake i sl. Zapravo popis štetne hrane je zaista gole , ja sam kad mi je bilo najgore bio na goloj riži, blitvi i srdelama, kasnij sam širio jelovnik, sam najbolje vidiš što ti koliko škodi. Osim hrane tu je još faktor uznemirenosti i pušenja, tj treba biti smiren i prestati pušiti ukoliko pušite.Ne slušaj budalaste savete na forumu, nego idi kod lekara.
Ako imaš to redovno, verovatno postoji neki problem. Ima odličnih lekova za to, možda dobiješ preporuke vezane za hranu, sve zavisi šta je tačan uzrok. (a to ne može niko da ti kaže na forumu).
Ima dosta ljudi to radi ali ne odrade kako treba.27 nervnih tacaka zeludca treba izmasirati da se spusti zeludac na pupak.Vrv je podignut zeludac ni ja ne mogu da nadjem nekog da ga vrati na mesto