Zezanje sve u 16 :)

Bilo bi im bolje da im nisu uveli blokadu jer ih je SAD napala u Zalivu svinja,ali o tome neki drugi put.

Tu sam. :mrgreen:
Slušao sam jednu Kineskinju na you tube kako svira Liszta.
Al ne može to svako :confused: Može ona da ga svira tehnički savršeno koliko hoće,ali nema ona u sebi taj duh.Ipak je to narodna,ciganska muzika...Kao kod Šopena...Poljaci...su takođe Sloveni.

kinezi nemaju nikakv duh...:confused: jedino dobro je kod njih je hrana, pogotovo spagete.:mrgreen: ali ja vise volim italijanske.

Ma ***** film.Imaš onaj film "638 načina da se ubije Kastro".
Uzmi knjigu.
Na kraju je tražio da mu za svakog zarobljenika daju po traktor. :D

Btw.Jedan od retkih lidera koji ne gledaju svoj interes u svemu...
Da nije Kastra,na Kubi bi bilo daleko gore.A svakako da je danas loše.

tako sam i cuo a tako sam i mislio;) svi kazu da nije bilo njega ne bi bilo danasnje Kube...;)

Hm,ne bi bilo današnje Kube,a da nije američke spoljne politike,Kubanci bi živeli daleko bolje...

zanimljivo...ovde se vidi da je bio dobar covek koji nije trazio materijalnu stranu kad hoce nekome da pomogne... Kad je rekao da su ga neki imperatori pitali sto pomaze Angolima a on kaze da ne trazi nikakve resurse i nikakvu materijalnu stranu jednostavno nije hteo samo da sedi i da gleda...itd. itd....:think:zanimljivo;)

PS : nisam siguran da li sam sve dobro preveo, ali uglavno se moze nesto shvatiti...

varadero-cuba.jpg

Back