vatrenaa
Aktivan član
- Poruka
- 1.355
sta ako sam ja zeleo da te saslusam???i ako je bilo u mojoj moci posavetujem te???
shibby
U tom slucaju bi mi bilo jako zao sto nisam zelela da ti kazem o cemu se radi...............

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ako sam ja zeleo da te saslusam???i ako je bilo u mojoj moci posavetujem te???
shibby
Nisu mi sve ovce na broju..........![]()
![]()
U tom slucaju bi mi bilo jako zao sto nisam zelela da ti kazem o cemu se radi...............![]()
Vracam se za 15-ak minuta...oce moja sestra da igra igrice.........
Vracam se za 15-ak minuta...oce moja sestra da igra igrice.........
Doooobro,koliko vidim ovde se skroz izmenila ekipa
Ako pod stara podrazumevas dva meseca najvise,onda neka bude.
Mada i mene nije dugo bilo.Negde mesec dana.Umorila sam se od krstarice.Nema mi Marka(Vukovi_sa_vucjaka),dosta smo se druzili.
Ni meni nije bilo dosadno na pocetku.Negde 6 meseca aktivno.Ali mi je sve izgubilo neki smisao.Mada,kad bolje razmislim,nije ga ni bilo ikad.![]()
Ni meni nije bilo dosadno na pocetku.Negde 6 meseca aktivno.Ali mi je sve izgubilo neki smisao.Mada,kad bolje razmislim,nije ga ni bilo ikad.![]()
nikad.............
-majo, zasto ces morati da ostavis komp?
Pa sta pocinje za mesec dana?Nesmem da kazem ....nekima ne prija...al ni meni....
![]()
Pretpostavljam zbog skole?.?
Ma ne bih da gubim i po 3-4 sata koliko sam nekada provodila ovde kao poslednji idiot.
Sada to vreme provodim citajuci knjige,sto je izuzetno zdravije,provodeci vreme sa drustvom...itd.
Nego cao,idem,pomazem nesto oko slave..pozdravvv
Pretpostavljam zbog skole?.?
Ma ne bih da gubim i po 3-4 sata koliko sam nekada provodila ovde kao poslednji idiot.
Sada to vreme provodim citajuci knjige,sto je izuzetno zdravije,provodeci vreme sa drustvom...itd.
Nego cao,idem,pomazem nesto oko slave..pozdravvv